Ηράκλειο

Συνεχίζονται οι κινηματογραφικές προβολές στις πλατείες του Ηρακλείου

κινηματογράφος

Συνεχίζονται οι προβολές του Κινηματογράφου στους δρόμους και στις πλατείες του Ηρακλείου από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ηρακλείου. 
Έτσι αυτή την εβδομάδα οι προβολές είναι προγραμματισμένες για την Τετάρτη 26 Αυγούστου, στην Αγία Τριάδα στην Πλατεία Ανωγειαννάκη με την ταινία «Ο προξενητής» από τον Ισραηλινό κινηματογράφο. 
Το βράδυ της Πέμπτης 27/8 οι προβολές συνεχίζονται στην πλατεία της Ανάληψης με την ταινία «Ο ψύλλος» σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Σπύρου ενώ την Παρασκευή 28/8 ο κινηματογράφος θα βρεθεί στο γήπεδο μπάσκετ του Κατσαμπά με τις ταινίες «Ο μανάβης» του Δημήτρη Κουτσαμπασιάκου και «Αθέμιτος ανταγωνισμός» σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη. 
Την Κυριακή 30 Αυγούστου το cinema on the road θα βρεθεί στη Νέα Αλικαρνασσό με την ταινία «Ο ψύλλος» του Δημήτρη Σπύρου. 
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η προβολή ξεκινά στις 9 το βράδυ. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Εργατικό ατύχημα: Στην Αθήνα μεταφέρθηκε ο τραυματίας για να σωθεί ο χέρι του

ΕΚΑΒ

Σε νοσοκομείο των Αθηνών θα νοσηλευτεί ο άτυχος εργαζόμενος που είχε σήμερα το σοβαρό ατύχημα σε αρτοπαρασκευαστήριο του Ηρακλείου.

Αρχικά, μετά τον τραυματισμό του ο 27χρονος άνδρας είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ωστόσο οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί με ειδική πτήση αεροπορικώς στην Αθήνα για την αντιμετώπιση του τραύματος που προκλήθηκε στο χέρι του, όταν πιάστηκε σε μηχάνημα (ζυμωτή).

Υπενθυμίζεται πως στον τόπο του ατυχήματος είχε σπεύσει - πέρα από το ΕΚΑΒ - και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της οποίας απεγκλώβισαν το χέρι του εργαζόμενου.