Ηράκλειο

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας θα έχει κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

irakleio.png

Με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Αναστασάκη θα συναντηθεί αύριο Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 και ώρα 14:30 κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.
 
Στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στην Πολεοδομία  του Δήμου Ηρακλείου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την πορεία επέκτασης του Σχεδίου Πόλεως καθώς και το φλέγον θέμα των προστίμων για τα αυθαίρετα. 
 
Σκοπός της συνάντησης είναι αφού ενημερωθεί η ΝΟΔΕ από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, για το στάδιο που βρίσκεται η διαδικασία της επέκτασης του Σχεδίου Πόλης καθώς και η πορεία των ενεργειών για την διευθέτηση των θεμάτων αυθαιρέτων απαραίτητη προϋπόθεση για την επέκταση του στις περιοχές αυτές , να παρέμβει στα αρμόδια όργανα  για την προώθηση λύσεων πάνω στα καυτά αυτά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες του Ηρακλείου. 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο ΙΧ στο Γάζι

κλεμμένο ιχ

Να κάνει βόλτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη ένας άνδρας στο Γάζι, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στη Χερσόνησο και ο οποίος, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, εκατόν πενήντα τρία (153) δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτουμένη ιατρική συνταγή και χρεωστική κάρτα τράπεζας

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές στο Ηράκλειο αφαιρώντας τα παραπάνω αντικείμενα τα οποία  αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους και είχε χρησιμοποιήσει την αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα τράπεζας για αγορές  ύψους 70 ευρώ.   

Επίσης το ΙΧΕ αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

 

ESPA BANNER