Ηράκλειο

Σεμινάρια για άδεια οδικών μεταφορών στο Ηράκλειο

odikes_metafores2.jpg

Σεμινάρια απόκτησης πιστοποιητικών επαγγελματικής επάρκειας για επιβατικές μεταφορές (Κάρτα Οδικού Μεταφορέα Επιβατών) και για εμπορευματικές μεταφορές (Κάρτα Οδικού Μεταφορέα Εμπορευμάτων) διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, για εμπορικές και ατομικές εταιρείες που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Κάρτα Οδικού Μεταφορέα Εμπορευμάτων

Η Κάρτα Μεταφορέων Εμπορευμάτων περιλαμβάνει τις εθνικές και τις διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων. Για την απόκτησή της, ο υποψήφιος θα πρέπει να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και να επιτύχει στις εξετάσεις που διενεργούνται από τις Διευθύνσεις Μεταφορών της αντίστοιχης Περιφερειακής Ενότητας.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης για την Κάρτα Οδικού Μεταφορέα Εμπορευμάτων που διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ   έχει διάρκεια 45 διδακτικών ωρών και περιλαμβάνει τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

Εθνικές Εμπορευματικές Μεταφορές (στοιχεία αστικού δικαίου, στοιχεία εμπορικού δικαίου, στοιχεία κοινωνικής νομοθεσίας, στοιχεία φορολογικού δικαίου, εμπορική και χρηματοοικονομική διαχείριση της επιχείρησης, πρόσβαση στην αγορά, τεχνικά πρότυπα και εκμετάλλευση, οδική ασφάλεια).

Διεθνείς Εμπορευματικές Μεταφορές (πρόσβαση στην αγορά, τεχνικά πρότυπα και εκμετάλλευση, οδική ασφάλεια).

Κάρτα Οδικού Μεταφορέα Επιβατών

Η Κάρτα Οδικού Μεταφορέων Επιβατών περιλαμβάνει τις εθνικές και τις διεθνείς οδικές μεταφορές επιβατών. Για την απόκτησή της, ο υποψήφιος θα πρέπει να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και να επιτύχει στις εξετάσεις που διενεργούνται από τις Διευθύνσεις Μεταφορών της αντίστοιχης Περιφερειακής Ενότητας.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης για την Κάρτα Μεταφορέα Επιβατών έχει διάρκεια 45 διδακτικών ωρών και περιλαμβάνει τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

Εθνικές Επιβατικές Μεταφορές (στοιχεία αστικού δικαίου, στοιχεία εμπορικού δικαίου, στοιχεία κοινωνικής νομοθεσίας, στοιχεία φορολογικού δικαίου, εμπορική και χρηματοοικονομική διαχείριση της επιχείρησης, πρόσβαση στην αγορά, τεχνικά πρότυπα και εκμετάλλευση, οδική ασφάλεια).

Διεθνείς Επιβατικές Μεταφορές (πρόσβαση στην αγορά, τεχνικά πρότυπα και εκμετάλλευση, οδική ασφάλεια)

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα παραπάνω σεμινάρια θα πρέπει να προσκομίσουν απαραιτήτως τα εξής δικαιολογητικά:

Ακριβές φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

Ακριβές φωτοαντίγραφο απολυτηρίου υποχρεωτικής εκπαίδευσης

Ημερομηνίες διεξαγωγής σεμιναρίου: 18/5 έως 26/5 και ώρες 16:00-22.30

Κόστος για τμήμα 45 ωρών Εθνικές και Διεθνείς Μεταφορές: 500€ (περιλαμβάνεται παράβολο εξετάσεων 50€)

Κόστος για τμήμα 15 ωρών (απευθύνεται σε άτομα που έχουν εθνικές μεταφορές μόνο): 200€ (περιλαμβάνεται παράβολο εξετάσεων 50€)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730 κ. Κυριάκος Λεονταράκης email: leontarakis@katartisi.gr, φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ο Γιάννης "έφυγε" νωρίς - Θλίψη για τον 26χρονο που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο

Γιάννης Δασκαλάκης τροχαίο

Ανείπωτη θλίψη, στην οικογένεια και τους φίλους του, σκόρπισε η είδηση θανάτου του 26χρονου Γιάννη Δασκαλάκη, που έχασε τη ζωή του σήμερα νωρίς το πρωί στην Αμμουδάρα.

Η μηχανή που οδηγούσε "καρφώθηκε" σε δέντρο στην λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, καθώς δεν φαίνεται εμπλοκή άλλου οχήματος.

Μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Ο 26χρονος εργαζόταν σε ταβέρνα της Αμμουδάρας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί, από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Πέθανε στο μεροκάματο - Θλίψη για τον οικοδόμο πατέρα δύο παιδιών

Κρήτη - κορωνοϊός: Νέα "έκρηξη" με 356 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Σεισμός: Ζημιές σε 100 κτίρια του Δήμου Μινώα - Στο Αρκαλοχώρι ο Ευθύμιος Λέκκας (φωτο)