Ηράκλειο

Οι εκπρόσωποι της τρίτης ηλικίας επισκέφθηκαν το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη

mouseio_kazantzaki.jpg

Μια πολύ όμορφη εκπαιδευτική -ψυχαγωγική εκδρομή πραγματοποίησαν οι ηλικιωμένοι των ΚΕΚΟΙΦ/ΑΠΗ Δήμου Ηρακλείου την Παρασκευή 20/03/2015 στο Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη στο χωριό Μυρτιά.

«Η εκδρομή προτάθηκε και οργανώθηκε με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης ο οποίος αφιλοκερδώς με σεβασμό και αγάπη προσέφερε τις υπηρεσίες του» δήλωσε η Αντιδήμαρχος κ.Αθηνά Σπανάκη Κοχιαδάκη.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Εγγραφή νέων σωματείων

εργατικό κέντρο ηρακλείου

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καλωσορίζει στη μεγάλη οικογένεια της Δύναμης του, τα νέα Σωματεία ,όπου με τη σχετική απόφαση στις 20/9/2021 του Δ.Σ ενέγραψε και είναι :

Σωματείο Οδηγών Φορτηγών Δ.Χ « ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Σύλλογος εργαζομένων COSMOTE TECHNICAL SERVISES Τοπ. Διοικ. Επιτ. Αν.Κρήτης

Σωματείο Εργαζομένων EUROMEDICA Kρήτης

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΕΚΗ:

Είναι ενθαρρυντικό νέα Σωματεία, να ζητούν να βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Ε.Κ.Η δίνοντας το έναυσμα στη Διοίκηση του να συνεχίζει να αγωνίζεται για τα προβλήματα των εργαζομένων.

Καλούμε τους εργαζόμενους να είναι συσπειρωμένοι στα Σωματεία τους και ο καθένας από το δικό του μετερίζι να δίνουν τη δική τους μάχη και τους δικούς τους καθημερινούς αγώνες προς όφελος των εργαζομένων.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Διαψεύδει ο Π. Σταμπουλίδης την παραχώρηση του "Νίκος Καζαντζάκης" στο ΤΑΙΠΕΔ

Ηράκλειο: Γύρισε στο δωμάτιο και άρχισε να χτυπά τη σύντροφό του

Ηράκλειο: Αντιδράσεις στην Αλικαρνασσό για τις δεξαμενές υγραερίου

 

ESPA BANNER