Ηράκλειο

Νέα διοίκηση στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου

astinomikomegaro.jpg

Με ικανοποιητική συμμετοχή ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου.

Την ψήφο των αστυνομικών διεκδίκησαν δύο παρατάξεις, ενώ στις κάλπες προσήλθαν 470 αστυνομικοί.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε από τα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα, ενώ στη συνέχεια έλαβε χώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου με τη συμμετοχή των αστυνομικών, που υπηρετούν στα τμήματα της έδρας.

Πρώτος από την εκλογική διαδικασία αναδείχθηκε ο Γιώργος Πικράκης με 220 ψήφους, δεύτερος ο Χρήστος Αναμουρλού με 169 ψήφους και τρίτος ο Μαρκογιαννάκης Γιώργος με 142 ψήφους.

Ακολουθούν οι Μαλλιαράκης Κώστας με 129 ψήφους, Κορασοειδής Θανάσης και Λαγουδάκης Κώστας με 127 ψήφους, Μπαλαμούτης Θανάσης με 126 ψήφους, Σχοιναράκης Γιώργος με 122 ψήφους και Κενδριστάκης Κώστας με 113 ψήφους.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου αναμένεται να συνεδριάσουν αύριο Πέμπτη, προκειμένου να συγκροτηθούν σε σώμα.  

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: "Τ' αστέρια της επιχειρηματικότητας ξεκινούν απ' τη γειτονιά μας"

Τ' αστέρια της επιχειρηματικότηας ξεκινούν απ' τη γειτονιά μας

Το ντεμπούτο της έκανε χθες, 3 Αυγούστου 2021 στην Πλατεία Ελευθερίας στο πλαίσιο της ετήσιας Έκθεσης του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, η ομάδα δράσης STARTUPCITIES HERAKLION που συμμετέχει στην πρωτοβουλία «Global Start up cities initiative», της Mariya Gabriel, Επιτρόπου Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Πολυγλωσσίας και Νεολαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος της ομάδας αυτής που αποτελείται από τους Εβελίνα Μπάκιντα Innovation Strategy Officer, Γιώργο Παπαμιχαήλ Διευθυντή Επιχειρηματικού Τεχνολογικού Πάρκου Κρήτης του ΙΤΕ, Δημήτρη Κουτσιούλη (PhD) in Innovation, Science and Technology, Εμμανουέλα Παπαματθαιάκη (MSc) Political Science & European Policy και Μαρία Πιτσάκη (ΜΑ) Translation είναι να ενεργοποιήσει τους πολίτες της Κρήτης ώστε να συμμετέχουν πιο ενεργά στη βελτίωση της καθημερινότητας στη γειτονιά τους, από όπου και θα γεννηθούν νέες επιχειρηματικές ιδέες ως λύσεις σε μορφή Startups.

Η συντονιστική επιτροπή δρα υπό την ομπρέλα του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης και όπως χαρακτηριστικά είπε η Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Πιτσικάκη, αγκαλιάσαμε αυτήν την προσπάθεια που ξεκινάει από μία μεγάλη γυναίκα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και μαζί θα δουλέψουμε για την επιτυχία της. Ήδη έχουμε δρομολογήσει νέες παρουσιάσεις το τριήμερο των εκδηλώσεων για την ημέρα Τουρισμού το Σεπτέμβριο στο Γάζι.

Γιώργος Αλεξάκης, by eva

Την εκδήλωση, την οποία στήριξε το Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης, χαιρέτισε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης σε Ευρωπαϊκά και Διεθνή θέματα Γιώργος Αλεξάκης.

Μαζί ήταν η Ελπίδα Βαμβακά με την ομάδα Homodigitalis που ευαισθητοποιούσε τον κόσμο για την σημασία των προσωπικών δεδομένων.

Η βραδιά έκλεισε με μουσική από το συγκρότημα «Κανένας χωρίς φαγητό».

Τ' αστέρια της επιχειρηματικότηας ξεκινούν απ' τη γειτονιά μας, by eva

Απόψε οι παράλληλες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν την παρουσίαση πρότυπου ψηφιακού εκθετηρίου προώθησης των Κρητικών χειροτεχνικών προϊόντων και Κρητική Βραδιά με τους Αντώνης Τουπάκης λύρα, Κώστας Σκουτελης – Νίκος Ηλιάκης λαούτα, Αντώνης Γεωργιλαδάκης κρουστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αρναουτάκης: Συνάντηση με τον πρόεδρο της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Οργή για την ανάρτηση Μαμουλάκη - Την "έσβησε" και ζήτησε συγνώμη