Ηράκλειο

Κατά των τραμπουκισμών οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων

odigoi.jpg

Ανακοίνωση από τους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων "Ερμής" για τους τραμπουκισμούς και τις ανάρμοστες συμπεριφορές. 

Με αφορμή Δημοσίευμα την Τρίτη 24/3/2015 από τον Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων  όπου αναφέρονται στην ανάρμοστη συμπεριφορά των παρευρισκομένων ( μέλη του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης «Ο ΕΡΜΗΣ» και μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου) στην διαμαρτυρία στα γραφεία  του συνδέσμου Πρακτόρων Τουριστικών Λεωφορείων στις 23/3/2015 ημέρα Δευτέρα.  Δηλώνουμε ότι αρχές του Συνδικαλιστικού Κινήματος είναι να εξαντλούμε όλα τα περιθώρια της καλής πίστης όσο αφορά τις διαπραγματεύσεις και ειδικότερα στον κλάδο του Τουρισμού, σκεπτόμενοι τις ιδιαιτερότητες του κλάδου.
Δηλώνουμε ότι είμαστε υπέρμαχοι των ειρηνικών διαδηλώσεων και καταπέλτης στους τραμπουκισμούς και τις απειλές. Συμπεριφορές όπως αυτές οι οποίες αναφέρθηκαν δεν μας εκφράζουν.
Θα θέλαμε να ρωτήσουμε εάν μια ειρηνική διαμαρτυρία με σκοπό την υπογραφή της ΣΣΕ,  θεωρείτε Τραμπουκισμός.       

Θέλουμε να τονίσουμε για ακόμη μια φορά ότι εμείς δρούμε με γνώμονα το κοινό καλό όλων μας. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο ΙΧ στο Γάζι

κλεμμένο ιχ

Να κάνει βόλτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη ένας άνδρας στο Γάζι, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στη Χερσόνησο και ο οποίος, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, εκατόν πενήντα τρία (153) δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτουμένη ιατρική συνταγή και χρεωστική κάρτα τράπεζας

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές στο Ηράκλειο αφαιρώντας τα παραπάνω αντικείμενα τα οποία  αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους και είχε χρησιμοποιήσει την αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα τράπεζας για αγορές  ύψους 70 ευρώ.   

Επίσης το ΙΧΕ αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

 

ESPA BANNER