Ηράκλειο

Δενδροφύτευση στο λιμανάκι της Παντάνασσας

dendrofitefsi_limanaki.jpg

Δενδροφύτευση στο λιμανάκι της Παντάνασσας πραγματοποίησαν το Λιμενικό Ταμείο Γαζίου, το Λιμεναρχείο και τα μέλη του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου.
Οι εθελοντές καθάρισαν, καλλώπισαν και φύτευσαν στον χώρο δενδράκια τα οποία και περιέφραξαν για προστασία, ενώ τόσο τα δένδρα όσο και όλα τα υλικά που χρειάστηκαν, προσφέρθηκαν από την οικογένεια Κωστάκη, στη μνήμη του Ζαχαρία Κωστάκη.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον βουλευτή της Βουλγαρίας Ίβαν Τότεφ

201800296_274557351091007_5460509268103037505_n.jpg

Εθιμοτυπική  συνάντηση  με τον βουλευτή της Βουλγαρίας  Ίβαν Τότεφ  είχε το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου, στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  Στη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την υγειονομική κατάσταση καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και τις ευρύτερες σχέσεις των δυο χωρών.

Το 2019 ο Ίβαν Τότεφ ως δήμαρχος τότε είχε προσκαλέσει το Ηράκλειο στα εγκαίνια  της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ) ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ζάν Αντρέα Γκαραντσίνι ο οποίος το 2019 ήταν εντεταλμένος  σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσπευσμένα στην Κρήτη διασωληνωμένη γυναίκα

Το αβέβαιο κλίμα στον τουρισμό και η περίπτωση της Κρήτης

Βαρύ πυροσβεστικό ελικόπτερο θα καλύπτει Κρήτη και Κύθηρα