Ηράκλειο

Γενική συνέλευση για το Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής στο Ε.Κ.Η.

ergatiko_kentro_hrakleioy.jpg

Η συνδικαλιστική παράταξη Μέτωπο Ταξικής Ανατροπής (ΜΕΤΑ) θα πραγματοποιήσει τη συνέλευσή της αύριο Τετάρτη 17/6, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Θέμα της συνέλευσης θα είναι η πρόσφατη απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΜΕΤΑ: «Ο κόσμος της δουλειάς στη μάχη για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών» και στο τέλος θα εκλέξει νέα Συντονιστική Επιτροπή.

αφισα ΜΕΤΑ

αφισα ΜΕΤΑ, by meropi

Θα συμμετέχει ο Θάνος Βασιλόπουλος, Γενικός Γραμματέας της ΟΙΥΕ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ και της Γραμματείας του ΜΕΤΑ και ο Γιώργος Μονιάκης, στέλεχος του ΜΕΤΑ.
Μετά τη Συνέλευση η συνδικαλιστική παράταξη θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση που θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σήμερα οι ποινές στους μαθητές για το περιστατικό με το αντισηπτικό

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει ο Σύλλογος των Καθηγητών του Γυμνασίου στο Ηρακλείου, στο οποίο την περασμένη εβδομάδα έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές περιστατικό: με δύο μαθητές να ρίχνουν αντισηπτικό στα μπουκαλάκια με νερό δύο συμμαθητριών τους, οι οποίες τα κατανάλωσαν και μεταφέρθηκαν με συμπτώματα δηλητηρίασης στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το περιστατικό, το οποίο μετέδωσε πρώτο το ekriti.gr, έχει και συνέχεια καθώς πέραν της ποινής που αναμένεται να επιβληθεί στους πρωταγωνιστές του περιστατικού από τον Σύλλογο Καθηγητών σήμερα, οι οικογένειες των δύο μαθητριών έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, τόσο δηλαδή  κατά των μαθητών που έριξαν το αντισηπτικό στα μπουκάλια, όσο και κατά των υπευθύνων για την επίβλεψη των μαθητών του σχολείου, με τη μήνυση να έχει ήδη κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Εξαιτίας της τροπής που πήρε η υπόθεση και της νοσηλείας των μαθητριών σε νοσοκομειακό ίδρυμα, ήδη ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της κακόγουστης φάρσας ζήτησε οικειοθελώς τη μεταγραφή του σε άλλο γυμνάσιο. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

Κρήτη: Κακοκαιρία «εξπρές» προ των πυλών - Πότε θα χτυπήσει

ESPA BANNER