Ηράκλειο

Ψυχαγωγία

Έξοδος

Tα "Κόκκινα Φανάρια" στο Ηράκλειο από τη Θεατρική Ομάδα "Ιυττός"

poster_1.jpg

Η θεατρική παράσταση "Κόκκινα Φανάρια" του Ν.Γαλανού από τη Θεατρική Ομάδα Ιυττός σε σκηνοθεσία Αντώνη Ντουράκη κάνει πρεμιέρα την  Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 
Παραστάσεις θα δίδονται και κάθε Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή στις 21:30 στο θεατρικό χώρο "το Σπίτι" στην περιοχή της Αγίας Τράδας.
 

Στα Κόκκινα φανάρια παρακολουθούμε τις ιστορίες γυναικών που δουλεύουνε ως πόρνες, γυναικών που αντιπροσωπεύονται από ένα βιβλιάριο στα αρχεία της υπηρεσίας Ηθών.Ιστορίες που μιλούν για τη φτώχεια, το ελάχιστο της ανάγκης, τους βρώμικους έρωτες,τα δάκρυα, για το ψέμα, για την αλήθεια. Ιστορίες που θα μπορούσαν να είναι ίδιες ή παρόμοιες και με άλλων πολλών γυναικών <<χωρίς όνομα>>, αφού η σωματεμπορία και η εκμετάλλευση αυτών των γυναικών από τους νταβατζήδες γίνεται με νόμο πια και απλώνει τα πλοκάμια της Σκηνοθεσία: Αντώνης Ντουράκης Βοηθ. Σκηνοθέτη: Κάλλια Σταυρακάκη Σκηνικά: Βαγγέλης Γούλας Κοστούμια: Γιώργος Μπικάκης Μουσική-Επιμέλεια: Έρη Ζερβάκη Παίζουν: Βασιλειάδη Κατερίνα, Κασαπάκης Γιώργος, Λασιθιωτάκη Κατερίνα, Λιόκαλος Γιάννης, Μαραθιανάκης Διαμαντής, Μισιούδης Γιάννης, Μοσχοφίδης Δημήτρης, Σακέτου Αναστασία, Σταυρακάκης Νίκος, Στρατήγη Εβίτα, Φαρσαράκης Πέτρος, Χριστοδούλου Έλενη, Di Gregorio Δάφνη.

 Απαραίτητη η κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
Τηλέφωνο κρατήσεων 6984174319.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Εργασίες ανάπλασης στο κέντρο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

εργα αναπλασης

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο πλαίσιο του έργου «Διαμόρφωση – Ανάπλαση των οδών  Γιαννίκου, Βικέλα και Ρωμανού».

Για το λόγο αυτό δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της οδού Ρωμανού, καθώς και στο τμήμα της οδού Γιαννίκου από τη συμβολή της με την οδό Μυλοποτάμου μέχρι την οδό Σπιναλόγκας.

Παράλληλα η οδός Χαιρέτηδων θα λειτουργεί ως αδιέξοδο, για την πρόσβαση των κατοίκων στις ιδιοκτησίες τους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - lockdown: Όλα έτοιμα για το άνοιγμα της εστίασης - Τα μέτρα που θα ισχύσουν

Ηράκλειο: Στάχτες και αποκαΐδια μετά τα έκτροπα το βράδυ της Ανάστασης (βίντεο)

Κρήτη: Με συνθήκες... καύσωνα το σούβλισμα του οβελία