Ελλάδα

Λήξη συναγερμού στο Ειρηνοδικείο Αθηνών

mpalothia.jpg

Έληξε, πριν από λίγα λεπτά, ο συναγερμός που είχε σημάνει στα κτίρια του Ειρηνοδικείου και του Πταισματοδικείου, λόγω των δύο χειροβομβίδων που είχαν εντοπιστεί.
   
Όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα το ΑΠΕ - ΜΠΕ και από τις δύο χειροβομβίδες έλειπε η περόνη. Πριν από λίγη ώρα αποχώρησαν από το σημείο και οι άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Ελλάδα

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου

Σοφία Μπεκατώρου

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου αναμένεται να διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το τι ακριβώς έγινε και θα κληθεί την Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη η ολυμπιονίκης να καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Σοφία Μπεκατώρου έχει κάνει ήδη νύξη για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο πλαίσιο έρευνα που διενεργείται από τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου μετά από καταγγελίες του ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη για κακοδιάχειριση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας.

Στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης έρευνας η Σοφία Μπεκατώρου θα κληθεί να καταθέσει αναλυτικά για το περιστατικό, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι η καταγγελθείσα πράξη φέρεται ότι τελέστηκε πριν από 23 χρόνια και ως εκ τούτου έχει παραγραφεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοφία Μπεκατώρου: Οι καταγγελίες προκαλούν σεισμό στον ελληνικό αθλητισμό