Ελλάδα

Έχασε τη ζωή πάνω στο καθήκον - Συλλυπητήρια από τη ΔΕΗ

Εργατικο Ατυχημα

Σήμερα Πέμπτη 29.10.15 και ώρα 11:15 έχασε τη ζωή του εργαζόμενος σε εργολάβο της Επιχείρησης. Το μοιραίο, συνέβη στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στάθμευσης των φορτηγών – οχημάτων αναδόχων, στο ορυχείο Μαυροπηγής.
 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και από τη θέση στην οποία βρέθηκε προκύπτει ότι παρασύρθηκε από το όχημα του οποίου ήταν οδηγός. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από την Αστυνομική Διεύθυνση Πτολεμαΐδας.
 
Από την πλευρά τους οι υπηρεσίες της ΔΕΗ τίθενται στην διάθεση των αρμοδίων αρχών και παράλληλα θα προβούν σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους για την διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος, για τα μέτρα που τυχόν θα έπρεπε να είχαν ληφθεί από τον εργολάβο.
 
Η Διοίκηση της ΔΕΗ ΑΕ εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για το ατύχημα και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Κρήτη

Ηράκλειο

Χερσόνησος: Στύλος της ΔΕΗ πλάκωσε αυτοκίνητο - φώτο

Ανισαράς Χερσονήσου.

Μία πτώση που προκάλεσε πολύ … θόρυβο και ευτυχώς δεν επέφερε τραυματισμούς, σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή του Ανισαρά, στα Αγριανά του Δήμου Χερσονήσου όταν ένας διπλός στύλος της ΔΕΗ πλάκωσε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Το συμβάν έγινε το μεσημέρι με τις δύο κολώνες της ΔΕΗ να παρασέρνουν αρχικά ένα τοιχίο το οποίο λειτούργησε ως ντόμιο «φθάνοντας» έως το αυτοκίνητο, στο οποίο προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Πάντως, η παρουσία του αυτοκινήτου- χωρίς ευτυχώς στην καμπίνα του να υπάρχουν επιβάτες- συγκράτησε την … απόλυτη πτώση του στύλου, ο οποίος μαζί με τα ηλεκτροφόρα καλώδια δεν έπεσαν στο έδαφος αλλά παρέμειναν εναερίως!

 

Από τον θόρυβο και τη θέα της πτώσης οι περίοικοι θορυβήθηκαν και η πρώτη τους σκέψη ήταν το «κακό που θα είχε συμβεί» εάν ο διαβρωμένος στύλος έπεφτε σε περαστικούς ή διερχόμενα οχήματα.

Λίγη ώρα μετά το συμβάν στο σημείο έφτασε και εργολάβος από τον ΔΕΔΔΗΕ, για την αποκατάστασης της ζημιάς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Κρήτη - Ένοπλες Δυνάμεις: Νέο κέντρο αριστείας εγκρίθηκε από το NATO

Κρήτη - κορωνοϊός: 16 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ολοκαύτωμα: Η Εσθήρ Κοέν ήταν η τελευταία Ελληνίδα επιζώσα του Άουσβιτς (βίντεο)