Ελλάδα

Πολιτική

Π. Παυλόπουλος: Με ενότητα θα διανύσουμε τον δύσκολο δρόμο του αύριο (βίντεο)

παυλόπουλος δημοψήφισμα

Στο 583o εκλογικό τμήμα του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού ψήφισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος έκανε έκκληση στην ενότητα.

«Σήμερα είναι η μέρα του πολίτη και μόνο, που καλείται να αποφασίσει κατά συνείδηση και με γνώμονα το δημόσιο και εθνικό συμφέρον, το μέλλον του τόπου και του λαού. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα το δύσκολο δρόμο του αύριο να τον διανύσουμε με αγαστή ενότητα» είπε. «Αυτό έπραξαν οι πρόγονοί μας. Προχωράμε όλοι μαζί» κατέληξε ο κ. Παυλόπουλος.
 

Δηλώσεις Π.Παυλόπουλου, by chara

Ελλάδα

Κορωνοϊός - Γώγος: Κανένα δεδομένο που να δείχνει πως το εμβόλιο επηρεάζει την γονιμότητα

χαράλαμπος γώγος

Απόλυτα σαφής ήταν ο καθηγητής παθολογίας και μέλος της Επιτροπής των Ειδικών, Χαράλαμπος Γώγος, ο οποίος υποστήριξε ότι «το εμβόλιο δεν επηρεάζει τη γονιμότητα

Απαντώντας στο θέμα για τις έγκυες γυναίκες, ο κ. Γώγος υπογράμμισε ότι η εγκυμοσύνη αποτελεί παράγοντα κινδύνου για σοβαρή νόσο COVID, άρα ο εμβολιασμός είναι ωφέλιμος ενώ αναφερόμενος στο θέμα της γονιμότητας είπε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει κανένα τέτοιο δεδομένο».

Ο κ. Γώγος, τόνισε ότι δε χρειάζεται να πάρει κάποιος προληπτικά κάποιο φάρμακο, ωστόσο ορισμένες ειδικές κατηγορίες πολιτών με χρόνια προβλήματα, όπως πχ θρομβοφιλία, χρειάζεται να συνεννοηθούν με τον γιατρό που τους παρακολουθεί.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις σε συνέντευξή του  τόνισε ότι δε χρειάζεται να πάρει κάποιος προληπτικά κάποιο φάρμακο, ωστόσο ορισμένες ειδικές κατηγορίες πολιτών με χρόνια προβλήματα, όπως πχ θρομβοφιλία, χρειάζεται να συνεννοηθούν με τον γιατρό που τους παρακολουθεί.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κρήτη- κορωνοϊός: 48 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Κορωνοϊός: 1.428 νέα κρούσματα, 728 διασωληνωμένοι, 51 θάνατοι

Κορωνοϊός - Κομισιόν: Δεν ανανέωσε την παραγγελία για εμβόλια της AstraZeneca μετά τον Ιούνιο