Ελλάδα

Πολιτική

"Η οικονομική αδυναμία δεν μειώνει καθόλου τη στρατηγική μας σημασία"

Νικος Κοτζιας

Την πορεία του Κυπριακού και άλλα συναφή θέματα εξέτασαν, σε διευρυμένη σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας, ο Κύπριος Πρόεδρος , Νίκος Αναστασιάδης, και ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς.
 
«Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει τη θέληση, τη δυνατότητα και την ικανότητα να παλέψει για την προώθηση μίας δίκαιης λύσης του Κυπριακού και έχει την πλήρη υποστήριξή μας», δήλωσε ο κ. Κοτζιάς. Σχολιάζοντας την άποψη ότι η Ελλάδα, λόγω της οικονομικής κατάστασής της, είναι σε δυσμενή θέση για να επηρεάσει τις εξελίξεις στο Κυπριακό, επεσήμανε:

«Η οικονομική αδυναμία δεν μειώνει καθόλου τη στρατηγική μας σημασία και τη δυνατότητα και ικανότητα να ασκούμε εξωτερική πολιτική». «Προσπαθούμε να έχουμε ψηλά το επίπεδο της εξωτερικής μας πολιτικής και να επηρεάζουμε το αδύνατο σημείο μας, που είναι τα οικονομικά, και όχι το αντίστροφο που θα θέλανε ορισμένοι τρίτοι» πρόσθεσε.

 

Ελλάδα

Απίστευτο τροχαίο στα Τρίκαλα - Γέμισε με ψάρια η εθνική οδός (Φωτογραφϊες)

Το επαγγελματικό φορτηγάκι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας.

Όπως μεταδίδει το trikalavoice.gr επαγγελματικό φορτηγάκι μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Τρικάλων-Καλαμπάκας, στο ύψος της Βασιλικής.

Κινήθηκε για περίπου 8 χλμ. προς Τρίκαλα στο ρεύμα “προς Καλαμπάκα” ώσπου συγκρούστηκε μοιραία με Ι.Χ. που κινούνταν κανονικά στην πορεία του.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν οι οδηγοί, να ντελαπάρει το “Ψαράδικο” και να γεμίσει η ε.ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας στο ύψος της διασταύρωσης Μεγάλου Κεφαλοβρύσου με… ψάρια!!!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Εκπαιδευτές οδήγησης: Απελπιστική η κατάσταση λόγω του παρατεταμένου lockdown

Ηράκλειο: Δωρεάν «ηλεκτροκίνητη» μετακίνηση για τους πολίτες από τον Δήμο

Ηράκλειο: Τον μετέφερε ο γιος του στο νοσοκομείο αλλά δεν τα κατάφερε