Ελλάδα

Πολιτική

Οικονομία

Πάνος Καμμένος: Άλλη λύση δεν υπήρχε

kammenos2.jpg

Αλλη λύση που να φέρει ευημερία στον ελληνικό λαό δεν υπήρχε, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπερασπιζόμενος το τρίτο μνημόνιο στη μαραθώνια συνεδρίαση της Ολομέλειας, το πρωί της Παρασκευής.

Η συμφωνία, είπε, είναι αποτέλεσμα σκληρής διαπραγμάτευσης. Υπάρχει αμφιβολία ότι η κυβέρνηση εξήντλησε όλες τις δυνατότητες που υπήρχαν, ρώτησε και πρόσθεσε πως «φθάσαμε να απευθυνθούμε σε ανατολή και δύση».

Σημείωσε ακόμη ότι το θέμα της Ευρώπης δεν είναι ταμπού για τον ίδιο. «Μακάρι να υπήρχε άλλη λύση που να φέρει ευημερία στον ελληνικό λαό, ακόμη και με άλλο νόμισμα. Αλλά τέτοια λύση δεν υπήρχε».

Πρόσθεσε ότι αυτή η συμφωνία είναι διαφορετική από τις άλλες δύο, γιατί διέπεται από το ευρωπαϊκό δίκαιο και όχι από το αγγλικό.

Πηγή: in.gr

Οικονομία

Συντάξεις Νοεμβρίου 2021: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές

χρήματα

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 14ης Οκτωβρίου 2021 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

Κύριες και επικουρικές συντάξεις 

Στις 25 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 26 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 29 Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκ: Γυναίκα συγγενής κακοποίησε την 8χρονη!

Κρήτη: Εγκλωβίστηκε οδηγός σε ΙΧ μετά από τροχαίο

Ματθαιόπουλος: Από την καρέκλα του Αρχηγού στο εδώλιο του κατηγορουμένου

 

ESPA BANNER