Ελλάδα

Παραπολιτικά

Περίεργα - Παράξενα

Παρήλασαν τα απορριμματοφόρα του Δήμου! (βίντεο)

απορριμματοφόρα παρέλαση

Το βίντεο από τη Μενεμένη κάνει τον γύρο του διαδικτύου, καθώς στην πρωτότυπη παρέλαση συμμετείχαν τα ολοκαίνουρια... σκουπιδιάρικα του Δήμου!

Τα απορριμματοφόρα παρελαύνουν υπό τους ήχους του «Μακεδονία Ξακουστή», όσο από τα μεγάφωνα η εκφωνήτρια ενημερώνει για τα πλεονεκτήματα των νέων οχημάτων, αποθεώνοντας τη δημοτική αρχή…

Ο Δήμαρχος Μενεμένης - Αμεπλοκήπων, Λάζαρος Κυρίζογλου περήφανος καμαρώνει...

Ελλάδα

Λήμνος: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο από το χιονιά

φωτο αρχείου

Μόνο με αλυσίδες γίνεται σε μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου που έχει η Λήμνος, όπου τα χιόνια έφτασαν στη θάλασσα καθώς η χιονόπτωση που ξεικίνησε χθες συνεχίστηκε ακατάπαυστα.

Στο χιονισμένο παλιό λιμάνι της Μύρινας μάλιστα, κατέβηκαν από το κάστρο όπου ζουν δυο από τα ελάφια - σήμα κατατεθέν του μνημείου.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία παρενέβη για τη μεταφορά ασθενούς στο νοσοκομείο του νησιού αφού η πρόσβαση ασθενοφόρου ήταν αδύνατη, για τον απεγκλωβισμό οδηγών από αυτοκίνητα αλλά και για τον καθαρισμό δρόμων από σπασμένα κλαδιά και πεσμένα από το βάρος του χιονιού δένδρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Επαρχείου Λήμνου «η κίνηση στο Επαρχιακό δίκτυο από Μύρινα - Λιβαδοχώρι, Ατσική - Δάφνη - Κορνο, Μύρινα - Κάσπακας και Μύρινα - Πλατύ - Θάνος, γίνεται μόνο με αλυσίδες. Σε όλο το οδικό δίκτυο χρειάζεται προσοχή».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Τράπεζες: Προς επέκταση του σχήματος κρατικών εγγυήσεων του «Ηρακλή»

Κορωνοϊός: Παράταση ΝΟΤΑΜ για πτήσεις εσωτερικού