Ελλάδα

Οικονομία

Πτώση στο Χρηματιστήριο την Τρίτη

ptosixrima.jpg

Με ρευστοποιήσεις επέστρεψαν οι traders στο Χρηματιστήριο Αθηνών σήμερα, με την αγορά να επηρεάζεται για ακόμη μία ημέρα από τον καταιγισμό αρνητικών δημοσιευμάτων και αναλύσεων σχετικά με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδος και Ευρωπαίων. 

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε μειωμένος κατά 2,24% στις 758,63 μονάδες. Η ανώτερη τιμή που έπιασε η αγορά, ήταν στις 778,81 μονάδες και η χαμηλότερη στις 758,63. Η καθαρή αξία συναλλαγών αυξήθηκε κατά 63,76% σε σχέση με τη συνεδρίαση της Μ. Πέμπτης , διαμορφούμενη στα 62,33 εκ. ευρώ περίπου, ενώ έγιναν 5,26 εκ. ευρώ σε προσυμφωνημένες πράξεις. 

Ελλάδα

Έχασε σύζυγο και γιο από κορωνοϊό και αυτοκτόνησε...

περιπολικο τροχαια νυχτα

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει ένας συνταξιούχος αγρότης, κάτοικος Ελαιοχωρίου Καβάλας, ο οποίος κρεμάστηκε με σχοινί μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Όπως αναφέρει το kavalapost.gr, τον αυτόχειρα βρήκε νεκρό η ίδια του η κόρη περίπου στις 16:00 μετά το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Ιουνίου 2021.

Η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια, αλλά ήταν ήδη αργά.

Να σημειωθεί ότι τον τελευταίο χρόνο, μέσα σε λίγο μόλις χρονικό διάστημα, ο συνταξιούχος αγρότης είχε χάσει τόσο τη σύζυγό του όσο και τον γιο του από κορωνοϊό.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Συναγερμός για το σκυλάκι που έπεσε στη θάλασσα (Φωτογραφίες)

Κρήτη: Στο νοσοκομείο μετά από καυγά, νιόπαντρο ζευγάρι!

Κρήτη: Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι!