Ελλάδα

Οικονομία

Θ. Φέσσας: Να αρθεί η αβεβαιότητα που έχει παραλύσει την οικονομία

22s19fessas1-thumb-large.jpg

Την ανάγκη να αρθεί γρήγορα η αβεβαιότητα που, όπως είπε, έχει παραλύσει την οικονομία επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, σε δείπνο εργασίας με επίσημο προσκεκλημένο τον υπουργό, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Γενικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Μέλη του ΣΕΒ έθεσαν υπόψη του υπουργού τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική επιχειρηματικότητα, όπως η πορεία της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους, οι προοπτικές της χρηματοδότησης του ιδιωτικού τομέα, η φορολογική πολιτική, η προώθηση των αποκρατικοποιήσεων και η άρση των αντικινήτρων στην επιχειρηματικότητα.

Ο κ. Βαρουφάκης δεσμεύθηκε από την πλευρά του στην έμπρακτη και εποικοδομητική συνεργασία του Υπουργείου Οικονομικών με τις επιχειρήσεις και τον ΣΕΒ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ελλάδα

Καστελόριζο: Tο υποβρύχιο "Παπανικολής" αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης

Υποβρύχιο Παπανικολής

Στον απόηχο της συμφωνίας αμυντικής συνεργασίας Ελλάδας και Γαλλίας και των νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ με μια ανάρτησή του στο facebook, αναφέρθηκε στο υποβρύχιο «Παπανικολής» το οποίο έκανε την «εμφάνιση» του σήμερα στο Καστελόριζο, προκαλώντας την έκπληξη όχι μόνο των κατοίκων του νησιού, αλλά και των Τούρκων γειτόνων μας, θέλοντας να στείλει έτσι το μήνυμα ότι πιάστηκαν στον ύπνο.

Αναδύθηκε επιβλητικά

«Το Υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ αναδύθηκε επιβλητικά έξω από το λιμάνι της Μεγίστης στο Καστελόριζο, δημιουργώντας στους κατοίκους του ακριτικού νησιού μας την αίσθηση της απόλυτης ασφάλειας, «διευκολύνοντας» έστω και έτσι την αγωνιώδη προσπάθεια εκείνων που επιχειρούν να το εντοπίσουν» έγραψε ο Κωνσταντίνος Φλώρος αναρτώντας τις σχετικές φωτογραφίες.

«Τα Υποβρύχιά μας παραμένουν οι «Αθέατοι» Άοκνοι φρουροί του Αιγαίου, με τα περισκόπιά τους να παρακολουθούν τα πάντα!!!» πρόσθεσε ο κ. Φλώρος με νόημα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηράκλειο - Σεισμός: Είμαστε στο πλευρό των πληγέντων δήλωσε ο Πρωθυπουργός - Τα μέτρα (Βίντεο)

Ηράκλειο - σεισμός: Κάτοικοι σε απόγνωση μίλησαν στην κάμερα του ekriti

 

ESPA BANNER