Ελλάδα

Οικονομία

Αλεξιάδης: Προτεραιότητες η αξιολόγηση και η εκταμίευση της δόσης

τρυφων αλεξιαδης

Η κυβέρνηση επιδιώκει την υλοποίηση όλων των προαπαιτούμενων για να προχωρήσει η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από τους θεσμούς που θα σημάνει την εκταμίευση της επόμενης δόσης και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης από την Καβάλα, όπου βρίσκεται από χθες στο πλαίσιο της τριήμερης περιοδείας του στην περιοχή, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στους εορτασμούς της 28ης Οκτωβρίου.
   
Ο κ. Αλεξιάδης συναντήθηκε αρχικά με τη διευθύντρια της ΔΟΥ Καβάλας και υπηρεσιακούς παράγοντες των οικονομικών υπηρεσιών, ενώ είχε μακρά συνάντηση με τον πρόεδρο Άγγελο Τσατσούλη και μέλη της διοικούσας επιτροπής του Επιμελητηρίου Καβάλας.
   
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, αναφέρθηκε στους λεγόμενους φορολογικούς παραδείσους στα βόρεια σύνορα της χώρας και τη "μετανάστευση" ελληνικών επιχειρήσεων προς τη Βουλγαρία που του έθεσαν οι παριστάμενοι επιχειρηματίες.

Ελλάδα

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου

Σοφία Μπεκατώρου

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου αναμένεται να διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το τι ακριβώς έγινε και θα κληθεί την Δευτέρα, το αργότερο την Τρίτη η ολυμπιονίκης να καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως η Σοφία Μπεκατώρου έχει κάνει ήδη νύξη για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στο πλαίσιο έρευνα που διενεργείται από τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου μετά από καταγγελίες του ολυμπιονίκη Νίκου Κακλαμανάκη για κακοδιάχειριση στην Ομοσπονδία Ιστιοπλοϊας.

Στο πλαίσιο της αυτεπάγγελτης έρευνας η Σοφία Μπεκατώρου θα κληθεί να καταθέσει αναλυτικά για το περιστατικό, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι η καταγγελθείσα πράξη φέρεται ότι τελέστηκε πριν από 23 χρόνια και ως εκ τούτου έχει παραγραφεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοφία Μπεκατώρου: Οι καταγγελίες προκαλούν σεισμό στον ελληνικό αθλητισμό