Ελλάδα

Οικονομία

Κόσμος

Γιούνκερ: Το «ΟΧΙ» θα εξασθενήσει τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας

γιουνκερ.jpg

Ο πρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε πως ακόμα κι αν η κάλπη βγάλει «ΝΑΙ» θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε δύσκολες διαπραγματεύσεις, αν όμως βγάλει «ΟΧΙ» επανέλαβε ότι η διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας θα έχει εξασθενήσει δραματικά

Αν οι Έλληνες ψηφίσουν «ΟΧΙ» θα εξασθενήσει δραματικά η ελληνική διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας, υπογράμμισε πριν από λίγο από το Λουξεμβούργο, ο Ζαν Κλόντ Γιούνκερ.

Ο πρόεδρος της Κομισιόν δήλωσε πως ακόμα κι αν η κάλπη βγάλει «ΝΑΙ» θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε δύσκολες διαπραγματεύσεις, αν όμως βγάλει «ΟΧΙ» επανέλαβε ότι η διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας θα έχει εξασθενήσει δραματικά. 

 

Κόσμος

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι διαδηλώνουν καλώντας τον Ερντογάν να βοηθήσει στρατιωτικά τη Χαμάς

παλαιστινη

Το παιχνίδι του Ερντογάν έπαιξαν το μεσημέρι χιλιάδες Παλαιστίνιοι, που πραγματοποίησαν διαδήλωση μετά από την προσευχή της Παρασκευής στο τζαμί Αλ Άκσα, στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ.

Οι διαδηλωτές φώναζαν ρυθμικά «Ερντογάν- Ερντογάν» και «για όνομα του Θεού, Τουρκία», καλώντας τον πρόεδρο της Τουρκίας να βοηθήσει στρατιωτικά την Χαμάς στην σύρραξη με τον ισραηλινό στρατό, όπως κατέγραψε η τουρκική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ».

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Διοίκησης των Ισλαμικών Ιδρυμάτων της Ιερουσαλήμ, «πάνω από 20.000 Παλαιστίνιοι έλαβαν μέρος στην προσευχή της Παρασκευής»- και πολλοί από αυτούς έλαβαν μέρος στην διαδήλωση που ακολούθησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεσανατολικό: "Βροχή" από βόμβες έριξε το Ισραήλ στη Γάζα τη νύχτα

Πόλεμος νεύρων από το Ισραήλ στη Γάζα: Ανακοίνωσαν χερσαία εισβολή και μετά τη διέψευσαν!

Συμβούλιο Ασφαλείας: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν κοινή δήλωση για τη σύρραξη Ισραηλινών - Παλαιστινίων