Ελλάδα

Οικονομία

Αστυνομικά

Επιχείρηση της ΕΛΑΣ σε επιχειρήσεις που πωλούν ταμειακές μηχανές

φορολογια

Μεγάλη ερευνά της οικονομικής αστυνομίας βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη σε επιχειρήσεις που πωλούν ταμειακές μηχανές σε καταστήματα.  Οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας ψάχνουν το λογισμικό που τοποθετούν καταστηματάρχες στις ταμειακές τους, το οποίο τους επιτρέπει στο τέλος της ημέρας να παρεμβαίνουν και να εμφανίζουν λιγότερα έσοδα με σκοπό να φορολογηθούν και λιγότερο.

Αξιωματικοί της οικονομικής αστυνομίας κάνουν λόγο για φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, με τη βοήθεια αυτού του λογισμικού και ξεκινούν έρευνες σε Αττική και επαρχία.  

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στη Βουλή η εξαίρεση των αστυνομικών από το έκτακτο επίδομα

Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου

Με Αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, με τη συνυπογραφή των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη και Νίκου Ηγουμενίδη, κατέθεσαν την επιστολή της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου με βασικό αίτημα την χορήγηση επιδόματος COVID-19.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή της Ένωσης, οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή της πανδημίας σήκωσαν το μεγαλύτερο φορτίο των ελέγχων και πλήρωσαν το τίμημα ακόμα και με το θάνατο συναδέλφων τους αλλά και εκατοντάδες νοσήσαντες.

Οι Βουλευτές ζητούν ενημέρωση από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με το εάν προτίθεται να ικανοποιήσει το συγκεκριμένο αίτημα.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Μαθητές διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό μετά την κηδεία συμμαθητή τους

Επιδότηση ρεύματος: Οι δικαιούχοι και τα ποσά ανά μήνα

Ηράκλειο: Τα κρούσματα στην περιοχή προκαλούν ανησυχία

 

ESPA BANNER