Ελλάδα

Κοινωνία

Προπύλαια: Έρευνα για τον αστυνομικό με την κάμερα στο κράνος (βίντεο)

astinomikos2.jpg

Αίσθηση έχει προκαλέσει το βίντεο στο οποίο αστυνομικός της ομάδας ΔΕΛΤΑ φέρει στο κράνος του μικροκάμερα, η οποία ενδεχομένως να καταγράφει τις κινήσεις των διαδηλωτών.

Το βίντεο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που να επιτρέπει τη χρήση κάμερας από αστυνομικούς.  Μάλιστα, κάποια στιγμή που φαίνεται πως τα πνεύματα οξύνθηκαν, ο αστυνομικός ελέγχει αν η κάμερα εξακολουθεί να είναι τοποθετημένη στο κράνος του.

astinomikos.jpg

astinomikos.jpg, by gpapadakis

Για το θέμα έχει ενημερωθεί η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και αναμένεται να διεξαχθεί έρευνα.

iefimerida.gr

 

Κοινωνία

Ποιος γιορτάζει σήμερα, 13 Ιουνίου

λουλούδια

13 Ιουνίου: Αγίων Τριακοσίων δέκα οκτώ (318) Πατέρων της Α' Οικουμενικής Συνόδου, Αγία Ακυλίνη, Άγιος Αντίπατρος επίσκοπος Βόστρων, Άγιος Τριφύλλιος Επίσκοπος Λήδρας, Όσιος Ιάκωβος ο εξ απάτης τον διάβολον προσκυνήσας, Οσία Άννα και Ιωάννης ο γιος της, Άγιοι Μύριοι Μάρτυρες, Άγιος Διόδωρος ο εξ Εμέσης, Εύρεσις ιερών λειψάνων ιερομάρτυρα Νικολάου του εν Καρυαίς Λέσβου, Άγιος Ευλόγιος Πατριάρχης Αντιόχειας, Όσιος Φιλόθεος ο εκ Σκλαταίνης, Όσιος Ιωάννης ο πρεσβύτερος, ο νέος χρυσόστομος και ελεήμονος, εκ Χαλδίας Μικράς Ασίας, Οσία Αλεξάνδρα Ηγουμένη και θεμελιώτρια της Μονής Ντιβέεβο, Άγιος Αγάθαρχος Επίσκοπος Λευκάδας και οι Άγιοι Πέντε Θεοφόροι Πατέρες.

Σήμερα γιορτάζει ο  Τριφύλλιος (Τριφύλιος).

Χρόνια του πολλά! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάστορας θεωρεί πως η έκλειψη ηλίου ήταν σημάδι πως έρχεται το τέλος του κόσμου (vid)

Πατέρας κύκνος φροντίζει μόνος του τα μωρά αφού η μητέρα πέθανε μετά τη γέννα