Ελλάδα

Αστυνομικά

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν βιαστή που κυκλοφορούσε ελεύθερος

σύλληψη - κλοπή

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης 45χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για βιασμό. Τις αποφάσεις εξέδωσε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο και το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, με τις οποίες του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 16 ετών και ενός μηνός, ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και χρηματική ποινή 770 ευρώ, για τα αδικήματα του «Βιασμού», «Αντιποίησης Αρχής», «Ελαφρά σωματικής βλάβης» και της «Προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Επίσης, συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, 36χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις με συνολική ποινή φυλάκισης 64 μηνών και χρηματική ποινή 17.800 ευρώ, για έκδοση ακάλυπτης επιταγής κατ' εξακολούθηση και φοροδιαφυγή.

Ελλάδα

Στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου της Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δημήτρης Λιγνάδης

Στο νοσοκομείο της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην Ψυχιατρική Κλινική μετέβη ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο κατηγορούμενος για βιασμούς κατά συρροή, ο οποίος κρίθηκε προφυλακισμένος και μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει μια εκτίμηση της κατάστασής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός προσήλθε στο νοσοκομείο με το βαν των φυλακών, επισκέφτηκε την Ψυχιατρική Κλινική και μία ώρα αργότερα επέστρεψε στις φυλακές.

Ειδήσεις σήμερα 

Υπόθεση Λιγνάδη: Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση με τον 24χρονο ζητεί ο Κούγιας

Πανεπιστήμια -Συρίγος: Πιθανή η παράταση εξαμήνου για την πρακτική άσκηση φοιτητών

Κορωνοϊός - Ισπανία: Στα 4 εκατ. έφτασαν οι άνεργοι τον Φεβρουάριο