Εκλογές

Στο Τυμπάκι για περιοδεία ο Κώστας Δαμαβολίτης

Το Τυμπάκι επισκέφθηκε χθες το απόγευμα, ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Δαμαβολίτης, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας, μεταφέροντας παράλληλα τις προεκλογικές ζυμώσεις και τις θέσεις του κινήματος για τις πολιτικές εξελίξεις.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, που έγινε σε κεντρικό καφενείο της περιοχής, βρέθηκαν τα οικονομικά προβλήματα του πρώην Καποδιστριακού δήμου Τυμπακίου, μετά την εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτη, τα οποία εντείνονται από την πολυδάπανη διαχείριση απορριμμάτων και την κακο-διαχείριση του νερού. Έντονη είναι επίσης, στον απόηχο της υποβάθμισης των κέντρων υγείας σε ολόκληρη την ενδοχώρα, η ανησυχία των ντόπιων για τη λειτουργία του πολύ-ιατρείου.

Τέλος, εκφράστηκαν προβληματισμοί για το μέλλον των 7000 στρ. του αεροδρομίου Τυμπακίου, καθώς υπάρχουν πληροφορίες για ενδεχόμενη πώληση. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε πρωτίστως, ότι θα αναδείξει τα μείζονος σημασίας προβλήματα του τόπου, ενώ χαρακτήρισε ύποπτη, στο πλαίσιο της μελλοντικής εξόρυξης υδρογονανθράκων νοτίως της Κρήτης, οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται με το ενδεχόμενο εκποίησης δημόσιας περιουσίας.

Στη συνέχεια ο κ. Δαμαβολίτης έκανε στάση σε Βώρους και Μοίρες, όπου συνομίλησε με κατοίκους των περιοχών αυτών για τις επικείμενες εκλογές και εισέπραξε τη δυσαρέσκεια του κόσμου για το πολιτικό κατεστημένο.

Αύριο, Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, το πρόγραμμα της περιοδείας του Κώστα Δαμαβολίτη περιλαμβάνει επισκέψεις σε Αρχάνες, Θραψανό και Αρκαλοχώρι.