Εκλογές

Στο Δήμο Μαλεβιζίου ο Μενέλαος Μποκέας

Από τον τόπο του, το Μαλεβίζι, ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ Μενέλαος Μποκέας.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκη στην έδρα του δήμου, στο Γάζι.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και η συζήτηση επικεντρώθηκε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αλλά και στα θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Μενέλαος Μποκέας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την θερμή υποδοχή που του επεφύλασσε και τόνισε ότι είναι τιμή για τον ίδιο να ξεκινάει την περιοδεία του από τον τόπο που μεγάλωσε και να περιστοιχίζεται από ανθρώπους που τον γνωρίζουν από μικρό παιδί.

Παράλληλα ανέφερε ότι υπάρχει ανάγκη για ενεργή συμμετοχή των νέων ανθρώπων ανεξάρτητα σε ποιο κομματικό φορέα ανήκουν.

Τέλος υπογράμμισε ότι με το «νέους ανθρώπους» δεν σημαίνει απαραίτητα νέες ηλικίες  αλλά άτομα με «φρέσκες» ιδέες, με νέα ήθη και με νέους στόχους.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου από την πλευρά του δήλωσε βέβαιος ότι ο υποψήφιος βουλευτής θα μπορέσει να αφήσει το στίγμα και ότι θα πρέπει να στηριχτεί όχι μόνο επειδή είναι ένας νέος άνθρωπος αλλά και επειδή είναι από το Μαλεβίζι.

Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Μενέλαο Μποκέα για το ενδιαφέρον του στα θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του Μαλεβιζίου, ειδικότερα σε θέματα που αφορούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα γενιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόντες στη συνάντηση ήταν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών υπηρεσιών Σαμόλης Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σαλούστρος Αριστομένης,  ο Αντιδήμαρχος Λιαδάκης Τάσος, ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενή Τομέα & Ανάπτυξης Κουτσογιάννης Μπάμπης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρυγώνης Κώστας, ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού Βαλτζάκης Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Κύρκος Αθανάσιος.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του δήμου όπου συνομίλησε με τους εργαζομένους που του ανέλυσαν για τις δράσεις κοινωνικής στήριξης που υλοποιούνται και τις προσπάθειες βελτίωσης της καθημερινότητας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Προστασίας & Παιδείας Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ).

Οι υπάλληλοι του Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ τον ενημέρωσαν για την μεγάλη στήριξη του οργανισμού σε δομές όπως το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», τη δημιουργική απασχόληση παιδιών με αναπηρία και την υποστήριξη και κοινωνική φροντίδα βρεφικής - παιδικής ηλικίας - τρίτης ηλικίας.