Εκλογές

Ευχαριστώ στους Κρήτες απο το ΚΙΔΗΣΟ

Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Κρήτη και στους Κρητικούς από το ΚΙΔΗΣΟ.

"Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην Κρήτη και στους Κρητικούς που στήριξαν με την ψήφο τους τις αρχές, τις αξίες και το όραμα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Για μία ακόμα φορά ο κόσμος της Κρήτης απέδειξε πόσο βαθιά δημοκρατικός είναι και πόσο πιστεύει στις αρχές της Διαφάνειας, της Δικαιοσύνης και της Συλλογικότητας.

Το ΚΙΝΗΜΑ και μόνο με την παρουσία του πραγματοποίησε άθλο. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είμαστε εδώ… Μία μάχη δεν έκρινε ποτέ κανένα αποτέλεσμα! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, όπως επεσήμανε από την αρχή της εκλογικής βραδιάς ο πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου.

Ευχαριστούμε από καρδιάς" …

Κρήτη

Κρήτη: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς και το Σάββατο

φωτια πυροσβεστικη πυρκαγια

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με τον ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για αύριο Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 η κατηγορία Κινδύνου Πυρκαγιάς για το σύνολο της Κρήτης, είναι σε κατηγορίας κινδύνου: 4 (πολύ υψηλός).

Όλες οι Υπηρεσίες και τα Τεχνικά Μέσα που αποτελούν τον μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής.

Υπενθυμίζουμε στους πολίτες την απαγόρευση καύσης και χρήσης πυρός σε δάση, δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις, όπως και την προληπτική απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων, στα δάση και λοιπές ευπαθείς περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να σεβαστούν τις απαγορεύσεις, να ενημερώνονται μόνο από επίσημες πηγές και να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αρχών.

Είναι καθήκον όλων μας να συμβάλλουμε στην προστασία της ζωής, της υγείας και της περιουσίας των πολιτών, καθώς και στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, των πλουτοπαραγωγικών πηγών και των υποδομών της χώρας.

Δείτε οδηγίες προστασίας: https://www.civilprotection.gr/el/dasikes-pyrkagies

166 ΕΚΑΒ

100 ΕΛΑΣ

199 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

112 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

108 ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

1591 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Ξέσπασε νέα φωτιά - Ρίψεις νερού και από το ελικόπτερο

Κρήτη: Υπό μερικό έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά - Οι πρώτες εκτιμήσεις για την καμένη γη