Εκλογές

Εκτός των τειχών περιόδευσε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης

Εκτός των τειχών περιόδευσε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Συγκεκριμένα επισκέφτηκε την πλατεία Καμινίων, την πλατεία Αγίας Βαρβάρας, τη Μάχης Κρήτης, τη Θέρισο, τα Δειλινά, την πλατεία Σινάνη, την πλατεία Ατσαλένιου, τις Πατέλες, τον Πόρο, τη Χρυσοπηγή, τον Κατσαμπά, τον Άγιο Ιωάννη, τη Φορτέτσα και τον Μασταμπά.
Συναντήθηκε και συνομίλησε με κατοίκους και φορείς και μεταξύ των άλλων δήλωσε «Είναι ευδιάκριτο ότι ο λαός θα δώσει αυτοδυναμία στον ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες ¨διψούν¨ για κάθαρση και δικαιοσύνη, ζητούν να γίνει επιτέλους η Ελλάδα μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, με νόμους, με θεσμούς, με κανόνες. Και θα γίνει.». 

Πολιτική

Σύριζα: Για δημιουργική λογιστική όσον αφορά τους εμβολιασμούς κατηγορεί την κυβέρνηση

κορωνοϊός εμβολιασμός

Για δημιουργική λογιστική όσον αφορά το θέμα των εμβολιασμών κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Για να αποφύγει τη συζήτηση για τις πατέντες η κυβέρνηση αναπαράγει ψέματα ακόμα και για τον αριθμό των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί. Μετά τον κ. Μητσοτάκη που μίλησε ψευδώς για 3 εκατ. πολίτες, η δήλωση του κ. Πιερρακάκη, που αθροίζει εμβολιάσμους με προγραμματισμένα ραντεβού, αποτελεί σύγχρονο μνημείο δημιουργικής λογιστικής».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ρέθυμνο: Ένα οραματικό έργο για την πόλη εξήγγειλε ο Στέλιος Πέτσας

Ηράκλειο: Εργασίες ανάπλασης στο κέντρο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας