Εκλογές

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στα ψηφοδέλτια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Ο επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ. Φορτσάκης. Ο Θόδωρος Φορτσάκης θα ηγείται του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ωστόσο με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται και ο Βασίλης Οικονόμου.

Στις αλλαγές τις τελευταίας στιγμής από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα στην Ραχήλ Μακρή κατά το οποίο της ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια στην Κοζάνη. Τέλος ο γνωστός ηθοποιός Χάρρυ Κλύνν φαίνεται πως μάλλον δεν θα είναι τελικά  υποψήφιος στη Α΄ Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του προτάθηκε να είναι στη Β περιφέρεια, κάτι που ο ίδιος δεν το επιθυμούσε.

Πολιτική

Σύριζα: Για δημιουργική λογιστική όσον αφορά τους εμβολιασμούς κατηγορεί την κυβέρνηση

κορωνοϊός εμβολιασμός

Για δημιουργική λογιστική όσον αφορά το θέμα των εμβολιασμών κατηγορεί την κυβέρνηση ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει: «Για να αποφύγει τη συζήτηση για τις πατέντες η κυβέρνηση αναπαράγει ψέματα ακόμα και για τον αριθμό των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί. Μετά τον κ. Μητσοτάκη που μίλησε ψευδώς για 3 εκατ. πολίτες, η δήλωση του κ. Πιερρακάκη, που αθροίζει εμβολιάσμους με προγραμματισμένα ραντεβού, αποτελεί σύγχρονο μνημείο δημιουργικής λογιστικής».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ρέθυμνο: Ένα οραματικό έργο για την πόλη εξήγγειλε ο Στέλιος Πέτσας

Ηράκλειο: Εργασίες ανάπλασης στο κέντρο - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας