Εκλογές

Περιφερειακές

Περιοδεία σε ΚΑΠΗ και Σύλλογο Ξενοδόχων απο τη Μαρία Λιονή

Η Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, με το συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ», κα Μαρία Λιονή και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, επισκέφτηκαν σήμερα το Α’ και Δ΄ ΚΑΠΗ Ρεθύμνου, στο πλαίσιο των περιοδειών του Συνδυασμού.

Η κα Λιονή  συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους και είχε την ευκαιρία να αναφερθεί στις δράσεις κοινωνικής πολιτικής της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν: τη λειτουργία του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης (Διανομή τροφίμων σε 596 οικογένειες – δικαιούχους το 2013), τη λειτουργία της Μονάδας Κινητής Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης ( 496 εξετάστηκαν δωρεάν το 2013), τη χρηματοδότηση του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Ρεθύμνης. Μάλιστα η κα Λιονή συμπλήρωσε ότι το 2013 η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης διένειμε 300 εμβόλια σε ΚΑΠΗ, Κέντρα Υγείας, και στο Νοσοκομείο, ενώ η αρμόδια Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας) πραγματοποίησε περισσότερους από 400 εμβολιασμούς σε ανασφάλιστους και ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Στη συνέχεια η κα Λιονή επισκέφτηκε τα γραφεία του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνου και είχε συνάντηση με τα μέλη του Δ.Σ. Η κα Λιονή σημείωσε ότι αναφορικά στον Τουρισμό,  τη «ναυαρχίδα» της τοπικής οικονομίας, η Περιφέρεια Κρήτης έχει να επιδείξει ένα πολυδιάστατο έργο προβολής, το οποίο μάλιστα έχει βραβευτεί, ενώ ήδη έχει εξασφαλιστεί κονδύλι 2,7 εκ. Ευρώ από το ΕΣΠΑ, το οποίο θα διατεθεί για την περαιτέρω προβολή και ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος.

H υποψήφια αντιπεριφερειάρχης κ. Λιονή Μαίρη του Συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους θα επισκεφτεί τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ρεθύμνου:

Δευτέρα 12/5/2014

E' ΚΑΠΗ  9.30πμ (ΤΣΕΣΜΕ)

Γ' ΚΑΠΗ 10.30πμ (ΠΕΡΒΟΛΙΑ)

B' ΚΑΠΗ 11.30πμ (ΚΑΛΙΘΕΑ)

ΑΜΕΑ       12.30μμ