Εκλογές

Περιφερειακές

Ολοκλήρωσε τις περιοδείες της στο Ρέθυμνο η Μαρία Λιονή

Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης και εκ νέου υποψήφια με το Συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ», κα Μαρία Λιονή, μαζί με υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους ολοκλήρωσε χτες τον κύκλο των περιοδειών της με επίσκεψη στις περιοχές Γεράνι, Πρινέ και Ατσιπόπουλο.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στα ζητήματα, που αφορούν στα αποχετευτικά έργα των περιοχών για τα οποία η κα Λιονή επεσήμανε ότι οι Δήμοι έχουν έτοιμες μελέτες, τις οποίες η Περιφέρεια Κρήτης θα χρηματοδοτήσει από το νέο ΕΣΠΑ, όπως επίσης και τη μελέτη για την αξιοποίηση του Σπηλαίου Γερανίου.

Η κα Λιονή αναφέρθηκε με την ευκαιρία σε έργα σχολικής στέγης, που υλοποιούνται στο δυτικό Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην ανέγερση του 6/θεσιου Δημοτικού Σχολείου Γερανίου, προϋπολογισμού 3 εκ. Ευρώ, το οποίο δημοπρατήθηκε και ξεκινά άμεσα, αλλά και του Γυμνασίου – Λυκείου Ατσιποπούλου, προϋπολογισμού 8 εκ. Ευρώ, που ήδη εκτελείται.

Σε ό,τι αφορά στα έργα προσπελασιμότητας η κα Λιονή δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κρήτης δημοπράτησε πρόσφατα έργα αποκατάστασης βλαβών στην παλαιά εθνική οδό ( Ατσιπόπουλο – Πρινές), προϋπολογισμού 585.000 Ευρώ, τα οποία και αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.