Εκλογές

Περιφερειακές

Οι ραδιοτηλεοπτικές εμφανίσεις του Σταύρου Αρναουτάκη την Παρασκευή

Σε ραδιόφωνα  ολόκληρης της Κρήτης θα δώσει αύριο Παρασκευή συνεντεύξεις ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Κρήτη Πρώτη Δύναμη ξεκινά τις συνεντεύξεις του, προκειμένου να ενημερώσει τους κρητικούς για το έργο και τους στόχους του για την επόμενη πενταετία, στις  09:00 το πρωί από τον ραδιοφωνικό σταθμό Style 100 της Σητείας.

Μισή ώρα αργότερα ο κ. Αρναουτάκης θα δώσει συνέντευξη στον Τeam fm του Ρεθύμνου και στο δημοσιογράφο Γιάννη Καλαιτζάκη, ενώ στις 10 το πρωί θα βγει στο ραδιοφωνικό σταθμό του Σκάι Κρήτης με τη δημοσιογράφο Ειρήνη Τσάκα.

Αργότερα στις 10:30  ο περιφερειάρχης Κρήτης θα δώσει συνέντευξη στο Candia News Radio και στο δημοσιογράφο Αλέκο Ανδρικάκη και στις 11:00 στον Alpha Radio στο δημοσιογράφο Σωτήρη Μεταξά, ενώ στις 12 το μεσημέρι θα δώσει συνέντευξη στο Ράδιο Κρήτη και στον δημοσιογράφο Μανώλη Αργυράκη.

Το βράδυ στις 23:00 ο κ. Αρναουτάκης θα εμφανιστεί στο ΤVCRETA σε μια συνέντευξη εφόλης της ύλης με τους δημοσιογράφους Μανώλη Αλεξάκη και Σωτήρη Μεταξά.

Κρήτη

Ηράκλειο

Αναστολή της απόφασης της ΕΤΑΔ για τα 51 στρέμματα της πρώην αμερικανικής βάσης Γουρνών

Γουρνες

Διαδοχικές συναντήσεις είχε σήμερα στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη το Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκο, καθώς και με τα ηγετικά στελέχη της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Στέφανο Βλαστό και τη Γενική Διευθύντρια Αγγέλα Μιχαλοπούλου.

Στη συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης και τουρισμού της Κρήτης και στη συνάντηση που ακολούθησε με τον Δημήτρη Σκάλκο συζητήθηκαν τα έργα του προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων στο νησί καθώς και της τρέχουσας χρηματοδοτικής περιόδου του ΕΣΠΑ.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τα ηγετικά στελέχη της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου ο Περιφερειάρχης Κρήτης - ο οποίος το μεσημέρι μίλησε στο Ραδιο Κρήτη - ζήτησε και έγινε αποδεκτή η αναστολή της απόφασης της Εταιρείας που ζητούσε την παράδοση εντός 20 ημερών της έκτασης 51 στρεμμάτων που διαχειρίζεται η Αναπτυξιακή Εταιρεία «Ειρήνη» Α.Ε. στην πρώην αμερικανική βάση Γουρνών.

Η συνάντηση του Περιφερειάρχη με το Διευθύνοντα Σύμβουλο και τη Γενική Διευθύντρια έγινε σε καλό κλίμα και ανακοινώθηκε ότι θα εκπονηθεί μελέτη για την αξιοποίηση της έκτασης των 51 στρεμμάτων και ότι θα διατηρηθεί η επικοινωνία της Περιφέρειας με την Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη επιλογή για την τελική λύση αξιοποίησης του χώρου με στόχο να ενισχύσει την τοπική ανάπτυξη και την τοπική κοινωνία.

Ακόμα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης ζήτησε την παραχώρηση στο Δήμο Ηρακλείου των εγκαταλελειμμένων κτιρίων που στεγαζόταν η αστυνομία στο κέντρο της πόλης για την αξιοποίησή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- Βλαστός στο Ράδιο Κρήτη: Αυτό είναι το σχέδιο της ΕΤΑΔ για Γούρνες, Καρτερό και δημόσια κτίρια

Ηράκλειο: Άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στην πλατεία - Συναγερμός στην Αστυνομία

Ένα εντυπωσιακό video «ξεναγεί» τους επισκέπτες του Info Point στην Candia του 1640