Εκλογές

Περιφερειακές

Κατάμεστη η αίθουσα του Ατλαντίς στην ομιλία του Τάσου Μανιαδάκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, στο ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ, η κεντρική ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Ηρακλείου με το συνδυασμό «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» κ. Τάσου Μανιαδάκη.

Με αναφορές στα καυτά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Κρήτης, δυνατό και μεστό λόγο, η ομιλία του κ. Τάσου Μανιαδάκη εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους και δίκαια χαρακτηρίστηκε ως μία από τις καλύτερες συμμετοχές στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Περιφέρειας Κρήτης.

Στην εκδήλωση του κ. Τάσου Μανιαδάκη παρευρέθηκαν ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Σεραφείμ Τσόκας και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του ίδιου συνδυασμού κ. Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, οι οποίοι στο χαιρετισμό τους τόνισαν την πίστη και την ελπίδα τους στους νέους ανθρώπους όπως ο κ. Τάσος Μανιαδάκης που με αγνές προθέσεις, φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες «κατεβαίνουν» στον πολιτικό στίβο διεκδικώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.

Παρευρέθηκαν o Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Διοικητής και Υποδιοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΔΥΠΕ Κρήτης) κ.κ. Αντώνης Γρηγοράκης και Γεώργιος Λυρώνης, , ο τ. πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος κ. Γεώργιος Κυδωνάκης, ο τ. πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου κ. Γεώργιος Χονδράκης, οι επίτιμοι πρόεδροι των Μινωικών Γραμμών κ.κ. Στυλιανός Σαρρής και Εμμανουήλ Κουλεντάκης, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου Μετόχων των Μινωικών Γραμμών, κ.κ. Σαμψών Ορφανουδάκης και Ηρακλής Καλογεράκης, ο τ. δήμαρχος Τυμπακίου κ Μιχαήλ Μαρκομιχελάκης, ο τ. πρόεδρος του Ο.Λ.Η. κ Εμμανουήλ Ταμπάκης, ο τ. αντιπρόεδρος του Ο.Λ.Η. κ. Νικόλαος Αντωνακάκης, ο τ. Λιμενάρχης και αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Ο.Λ.Η. Ηρακλείου κ. Μαρίνος Παττακός και πλήθος εκλεκτών φίλων και υποστηρικτών του κ. Τάσου Μανιαδάκη.

 

ESPA BANNER