Εκλογές

Περιφερειακές

Κρήτη

Ηράκλειο

Γενέθλια... νίκης για τον Σταύρο Αρναουτάκη

Ενωτικός ήταν στις πρώτες του δηλώσεις ο εκ νέου περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος μάλιστα γιόρτασε διπλά, καθώς είναι και τα γενέθλιά του!

Ο κ. Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον αντίπαλό του Σεραφείμ Τσόκα ο οποίος επικοινώνησε μαζί του, αμέσως μετά τη διαμόρφωση του αποτελέσματος και τον συνεχάρη.

Ο κ. Αρναουτάκης υπογράμμισε ότι νικητής είναι ο κρητικός λαός και μαζί με όλες τις παρατάξεις στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, θα κάνουν το παν για το καλό και την ανάπτυξη του νησιού.

Συγκεκριμένα ο κ Αρναουτάκης στις δηλώσεις του ανέφερε τα ακόλουθα:

"Απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι ο Κρητικός λαός, έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε και ενώνουμε δυνάμεις, και αυτό θα κάνουμε και τα επόμενα πέντε χρόνια. Μαζί με όλες τις παρατάξεις, μαζί με όλους τους πολίτες της Κρήτης για την ανάπτυξη του νησιού, για το συγκρητισμό, για την εξωστρέφεια της Κρήτης.

 Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία για την ανάπτυξη της Κρήτης, για την αύξηση της απασχόλησης. Ευχαριστώ όλες τις παρατάξεις για τον αγώνα που δώσαμε όλο αυτό το διάστημα. Να ευχαριστήσω όλους τους υποψήφιους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο μας, όλους τους συνεργάτες που δώσανε μια δύσκολη μάχη το τελευταίο τρίμηνο.

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν για την επόμενη πενταετία στη Περιφέρεια Κρήτης.

Τι σηματοδοτεί η νέα θητεία;

Όλο το προεκλογικό αγώνα είχαμε μια υπεύθυνη στάση, πάνω στα προβλήματα της Κρήτης, υπηρετώντας την αλήθεια.  Αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να δούμε πως ιεραρχούμε όλα τα μεγάλα θέματα του νησιού και πως διεκδικούμε από την κεντρική εξουσία. Η κεντρική εξουσία πρέπει να γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει όλα τα μεγάλα έργα της Κρήτης. Εμείς ενωμένοι όλοι μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα δώσουμε τη μάχη για να πάρει η Κρήτη αυτά που δικαιούται. Είμαστε πέρα και πάνω από κόμματα, είμαστε η αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, ο καθένας έχει την ιδεολογία του που είναι σεβαστή, όμως πάνω από όλα ξέρουμε και ενώνουμε δυνάμεις.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσόκα για τα συγχαρητήρια που μας έδωσε από πολύ νωρίς.

Συγχαίρω τον κ. Λαμπρινό για τη νίκη του, εμείς από την πλευρά μας θα συνεργαστούμε με όλες τις δημοτικές αρχές της Κρήτης. Ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης υπήρξε ένας δήμαρχος που πρόσφερε πολλά στη πόλη."

 

Gossip - LifeStyle

Σκορδά: Μας δείχνει πρώτη φορά το πρόσωπο του μικρότερου γιου της!

Φαίη Σκορδά

Γενέθλια έχει ο μικρός γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, Δημήτρης. Ο μικρούλης γίνεται 7 χρονών και η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί με μία τρυφερή ανάρτηση.

«Αγάπη μου έγινες 7… Και εγώ χαζεύω εδώ και ημέρες τα βίντεο και τις φωτό σου και κλαίω από χαρά!!! Χρόνια Πολλά χαρά μου!!! Χρόνια Πολλά αγόρι μου γλυκό !!! Χρόνια πολλά έρωτα μου! Σε λατρεύω», έγραψε χαραλτηριστικά.

Διαβάστε επίσης Νίκος Βέρτης: Σε καταφύγιο στο Ισραήλ τις ώρες των βομβαρδισμών