Εκλογές

Ευρωεκλογές

Μ. Κεφαλογιάννης: "Μόνον η ΝΔ εγγυάται την ομαλή πορεία στο αύριο"

«Μόνο η Νέα Δημοκρατία εγγυάται την ευρωπαϊκή προοπτική, την πολιτική σταθερότητα, την ομαλή πορεία στο αύριο». Αυτό επισημαίνει σε δήλωσή του, με την οποία καλεί τους πολίτες της Αθήνας στην αυριανή συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κυβερνώντος κόμματος, Μανώλης Κεφαλoγιάννης

Στη δήλωσή του, ο κ. Κεφαλογιάννης -αφού αναφέρει ότι «η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη»- επισημαίνει ότι «όλοι πια παραδέχονται ότι η επιλογή μας δικαιώθηκε. Σήμερα η Ελλάδα στέκεται ξανά στα πόδια της. Για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν ζει πια με δανεικά. Το πλεόνασμα επιστρέφει σ΄αυτούς που τo έχουν πραγματικά ανάγκη. Ανοίγει, ο δρόμος για μία οριστική λύση στο πρόβλημα του χρέους».

 Ο κ. Κεφαλογιάννης, που είναι και υποψήφιος ευρωβουλευτής, υπογραμμίζει ακόμα πως «η Ευρώπη χρειάζεται δομικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις».

«Θέλουμε να ζήσουμε σε μία Ευρώπη με ελευθερία και αξιοπρέπεια. Μία Ευρώπη αρχών και αξιών. Αγωνιζόμαστε ώστε οι νέοι να κοιτάζουν το μέλλον τους ξανά, με αυτοπεποίθηση. Να σταματήσουμε να κληρονομούμε τα δικά μας χρέη στα παιδιά μας» συμπληρώνει ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ.

Και καταλήγει: «Χτίζουμε τη Νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε με τη στήριξή σας, τον αγώνα και την ψήφο σας, στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, η Νέα Δημοκρατία θα είναι και πάλι Πρώτη Δύναμη. Η δύναμη της Ελλάδας στην Ευρώπη»

Πολιτική

Κεφαλογιάννης: Θετική εξέλιξη για τους Έλληνες αγρότες-μεταποιητές η αναστολή των δασμών Τραμπ

μανώλης κεφαλογιάννης

Η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου αντιπρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου και ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης μέλος της Επιτροπής Γεωργίας με δήλωσή τους χαιρετίζουν την πρόσφατη συμφωνία αναστολής των δασμών που είχαν επιβληθεί επί προεδρίας Τραμπ από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

«Η πρόσφατη συμφωνία μεταξύ του Προέδρου των ΗΠΑ κ. Joe Biden και της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ursula von der Leyen, για την κατάργηση των δασμών ως 25% στις ελληνικές εξαγωγές στις ΗΠΑ, επιβεβαιώνει ότι οι επίμονες και στοχευμένες προσπάθειες της Ελληνικής Κυβέρνησης και των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας απέδωσαν καρπούς.

Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί μία πολύ θετική εξέλιξη για τις ελληνικές εξαγωγές στις ΗΠΑ. Πλέον εμβληματικά Ελληνικά προϊόντα όπως η φέτα, το ελληνικό γιαούρτι, τα ροδάκινα και τα μεταποιημένα ροδάκινα αλλά και όλα τα Ελληνικά  προϊόντα δεν θα επιβαρύνονται με πρόσθετους δασμούς, γεγονός που θα συμβάλλει στην απρόσκοπτη εξαγωγή των ελληνικών προϊόντων στη μεγάλη αμερικανική αγορά.

Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να προωθήσουμε τα ελληνικά προϊόντα στο εξωτερικό, να διασφαλίσουμε μεγαλύτερο εισόδημα για τους Έλληνες παραγωγούς".

Η δήλωση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής:

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/el/statement_21_1048

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πασπάτης: Επεκτείνεται η 3η κλινική Covid στο Βενιζέλειο - Τί είπε για τα χειρουργεία

Νοσοκομεία Κρήτης: Αριθμός ρεκόρ ασθενών με κορωνοϊό!

Κρήτη: Θρήνος για τον χαμό του 27χρονου Δημήτρη