Εκλογές

Δημοτικές

Νομός Ηρακλείου

Δήμος Ηρακλείου

Ο Κώστας Ασλάνης στηρίζει τον Βασίλη Λαμπρινό

Την στήριξή του στο πρόσωπο του Βασίλη Λαμπρινού για το δήμο Ηρακλείου και στον ανεξάρτητο συνδυασμό της «Δύναμης Πολιτών» δήλωσε σήμερα το πρωί ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου κ. Κώστας Ασλάνης.

Οι δύο άντρες αντάλλαξαν απόψεις για την τοπική αυτοδιοίκηση και το μέλλον του δήμου Ηρακλείου και συμφώνησαν στην αναγκαιότητα να υπάρξει «αλλαγή» σελίδας. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Συνάντηση Βασίλη Λαμπρινού με τον Πρέσβη της Τσεχίας

λαμπρινος πρεσβης τσεχιας

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Τσεχίας στην Ελλάδα Jukob Karfik είχε το πρωί της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου στο γραφείο του στη Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε η πορεία του τουρισμού κατά τη φετινή περίοδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τσεχία .Όπως τονίστηκε, παρά τις αρχικές επιφυλακτικές εκτιμήσεις εξαιτίας της πανδημίας Covid 19, η τουριστική χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο. Παρά το γεγονός ότι η Κρήτη, όπως επισήμανε ο Πρέσβης, ως προορισμός βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις για τους Τσέχους πολίτες, υπήρξε κοινή διαπίστωση ότι υπάρχει περιθώριο περαιτέρω ανάπτυξης του τουρισμού από και προς την Κρήτη .

Ο Τσέχος Πρέσβης εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Μινωικό Πολιτισμό , την Ιστορία και τη φιλοξενία της Κρήτης.

O Δήμαρχος δώρισε στον Πρέσβη μια γκραβούρα που απεικονίζει την Candia του 1651 καθώς και ένα βιβλίο για την ιστορία της Κνωσσού.

Ο Πρέσβης της Τσεχίας συνοδευόταν από την Επίτιμη Πρόξενο της Τσεχικής Δημοκρατίας στο Ηράκλειο κ. Μαρία Νισταζάκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δήμος Μαλεβιζίου: Χειροπέδες σε δύο για τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο

Κρήτη: Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγ. Αρτεμίου, προστάτη της ΕΛ.ΑΣ

ΚΙΝΑΛ - Ανδρέας Λοβέρδος: Περιοδεία στην Κρήτη

ESPA BANNER