Εκλογές

Δημοτικές

Νομός Ηρακλείου

Δήμος Ηρακλείου

Δήλωση Συντυχάκη για τις προγραμματικές διακηρύξεις του Γ.Κουράκη

"Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Μανώλη Συντυχάκη για τις προγραμματικές διακηρύξεις του κ. Κουράκη"

«Προγραμματικές διακηρύξεις για όλα τα γούστα. Και με την συγκυβέρνηση και με τον ΣΥΡΙΖΑ. Και με το μεγάλο κεφάλαιο και με τους άνεργους και τους πεινασμένους.

Τα όσα είπε αποτελούν την τρανή απόδειξη της σύγκλισης με τον κ. Λυγερό και τον κ. Λαμπρινό.

Μονόδρομος η ΕΕ και ο Καλλικράτης, με δήμους επιχειρήσεις στη λογική κόστους - οφέλους

Διοικητική - οικονομική αυτοτέλεια, με επιπλέον αρμοδιότητες, αναζήτηση πόρων από τις τσέπες των δημοτών στη λογική "θέλεις έργα...πλήρωσε".

Κοινωνική αλληλεγγύη, με συσσίτια, κοινωνικά παντοπωλεία ρύζια, μακαρόνια

Υποσχέσεις για δουλειά των 200 έως 500 ευρώ για 2 έως 5 μήνες, με τις Μ.Κ.Ο. και τις ΚΟΙΝΣΕΠ να ξεκοκαλίζουν πακτωλό δισ. ευρώ.

Να, γιατί ο κ. Κουράκης δεν είναι ανεξάρτητος, όπως και οι υπόλοιποι. Εξαρτώνται από την ΕΕ και τις αντιλαϊκές πολιτικές.

Να, γιατί το ΚΚΕ και τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι στον αντίποδα αυτών των πολιτικών. Είμαστε εξαρτημένη δύναμη από την εργατική τάξη και τα λαϊκά συμφέροντα. Αυτά υπηρετούμε μέσα και έξω από τα συμβούλια. ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ! Είμαστε, σταθερή δύναμη-ισχυρό, γνήσιο και έμπιστο αποκούμπι των δημοτών.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ! Όχι στα φύκια που τα πουλάνε για μεταξωτές κορδέλες

Όχι στην κοροϊδία με τα δήθεν ανεξάρτητα ή αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια που καραδοκούν να αρπάξουν την ψήφο σου ξανά, ενώ είναι απόλυτα εξαρτημένοι από βιομήχανους, μεγαλοξενοδόχους και εφοπλιστές. Πιστεύουν στον ίδιο θεό : την ΕΕ και το μεγάλο κεφάλαιο.

Όχι στην φορολόγηση ξανά και ξανά για έργα και υπηρεσίες που ήδη έχεις πληρώσει από τη βαριά άμεση και έμμεση φορολογία.

Να καταργηθούν τα ανταποδοτικά τέλη για έργα και υπηρεσίες που πρέπει να παρέχει αποκλειστικά το κράτος.

Έχεις ανάγκη από φθηνό και υγιεινό νερό. Έργα υποδομής που να αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στις συνοικίες και τα χωριά.

Μη διστάσετε. Κάντε το βήμα ψηφίζοντας το ψηφοδέλτιο των λαϊκών συμφερόντων, της «Λαϊκής Συσπείρωσης».»