Εκδηλώσεις

Συναυλία με το Μιχάλη Τζουγανάκη στη Μονή Μαλεβιζίου

tzoyg.jpg

Ο πολιτιστικός σύλλογος Μονής Μαλεβιζίου οργανώνει το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 , συναυλία με το Μιχάλη Τζουγανάκη στη Μονή. 
Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μετά την κυκλοφορία του νέου του album “Πέλαγος”, από την εταιρία Volt Music, συνεχίζει τις συναυλίες του και το 2015. Μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση-ανάταση ψυχής για τον ακροατή.

Ο Μιχάλης πήρε στοιχεία από τη μουσική του νησιού του, τα εκσυγχρόνισε και τα πάντρεψε, με έναν εντελώς δικό του, εναλλακτικό τρόπο, με όργανα της Δύσης, όπως είναι το λαούτο και άλλα παραδοσιακά όργανα. Τόλμησε να τραγουδήσει με την ιδιαίτερη, ιδιότυπη, μοναδική σε χροιά, φωνή του, και να παίζει το λαούτο με τρόπο που δεν είχαμε φανταστεί στο παρελθόν ποτέ ξανά.

Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη, θα γίνει ένα πέρασμα από τη δισκογραφική του πορεία αλλά δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια όπως και οι εμπνεύσεις επί σκηνής, δίνοντας έτσι μια μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση.

Είσοδος 10 ευρώ , Έναρξη 22.00
Σημεία προπώλησης:
1) ΑΕΡΑΚΗΣ - Κοραή 14
2) ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ - Οδός 1821 ,αρ. 10
3) Ασφαλιστικό γραφείο Κουτεντάκη Μ. - Θερίσσου 57
4) Βαμβακάς χρώματα -Ελευθερίου Βενιζέλου 64-87 ( Τσαλικάκι ) ΜΟΝΗ ΜΑΛΕΒΥΖΙΟΥ
5) '' Το παντοπωλείο της Μονής " Αγγουριδάκης Κ.
6) Πολιτιστικός σύλλογος Μονής τηλ 6982850923
 

ESPA BANNER