Ειδήσεις

Πολιτική

Το Γ.Καμίνη για το Δήμο της Αθήνας στηρίζει η «Κίνηση των 58»

Tη στήριξη της «Κίνησης των 58» στον δήμαρχο της Αθήνας και υποψήφιο και πάλι στις αυτοδιοικητικές εκλογές Γιώργο Καμίνη εξέφρασε ο κ. Γιάννης Βούλγαρης.

 

«Στηρίζουμε τον αγώνα του δημάρχου Γιώργου Καμίνη, που αποφασιστικά και σεμνά νοικοκύρεψε τα οικονομικά του δήμου, εξασφάλισε επενδύσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, συνέβαλε στο να αυξηθεί η ασφάλεια στο κέντρο της Αθήνας και στήριξε συνεχώς τους αδύναμους και τους φτωχούς» είπε ο κ. Βούλγαρης. Πρόσθεσε μάλιστα πως «θα ήταν πισωγύρισμα να γυρίσουμε στην Αθήνα των κομματικών δημάρχων».Από την πλευρά, ο κ. Καμίνης, ο οποίος παραβρέθηκε σε γεύμα που παρέθεσε η «Κίνηση των 58», δήλωσε πως είχε την ευκαιρία να συζητήσει με φίλους για το ευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέλλον της πόλης και της χώρας. «Η Αθήνα έχει μπει για τα καλά σε μια νέα τροχιά. Ενώνοντας δυνάμεις, αυτή την τροχιά πρέπει να τη διαφυλάξουμε και να αποφύγουμε την επιστροφή στο παρελθόν» συμπλήρωσε.

Πολιτική

Ελληνοτουρκικά: Ο Μάας ενημέρωσε τον Δένδια για την επίσκεψή του στην Άγκυρα

Δένδιας - Μάας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χάικο Μάας είχε την Πέμπτη ο Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι ΥΠΕΞ Ελλάδας και Γερμανίας συζήτησαν για τις περιφερειακές εξελίξεις, ενώ ο Μάας ενημέρωσε τον Δένδια και για την πρόσφατη επίσκεψή του στην Άγκυρα και τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Παράλληλα, συζήτησαν και για το επικείμενο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (Δευτέρα και Τρίτη) στις Βρυξέλλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελληνοτουρκικά: Μηνύματα Μητσοτάκη ενόψει των διερευνητικών επαφών

Η 61η συνάντηση Ελλάδας - Τουρκίας. Του Πέτρου Μηλιαράκη