Ειδήσεις

Πολιτική

Πρόσκληση Βενιζέλου σε συστράτευση των δυνάμεων της κεντροαριστεράς ενόψει εκλογών

Τη σημερινή εξέλιξη, της επανόδου της χώρας στις αγορές, που «επιβεβαιώνει με τον πιο πανηγυρικό και χειροπιαστό τρόπο την αλλαγή σελίδας και την επάνοδο στην ομαλότητα» συνέδεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, με τις προσπάθειες και το κόστος που κατέβαλε «πρωτίστως» και «μόνο του για μεγάλο διάστημα» το ΠΑΣΟΚ και οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες των κυβερνήσεών του σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, ώστε να αναδείξει τον ρόλο τού ΠΑΣΟΚ στις εξελίξεις.

Σε αυτό το πλαίσιο, μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, στη Χαρ. Τρικούπη, ο κ. Βενιζέλος τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης του προοδευτικού πόλου μέσω της εκλογικής ενίσχυσης της Ελιάς, απευθύνοντας κάλεσμα για συστράτευση σε όλα τα στελέχη και κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα «ιστορικά» στελέχη, αλλά και όλες τις δυνάμεις της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης. Ο κ. Βενιζέλος άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, που «εκφράζουν τη λύπη και τη βαθιά ενόχλησή τους για την επιτυχία της χώρας» και που «ζουν ως πολιτικά παράσιτα λόγω του μνημονίου».

Πολιτική

Στα Ιωάννινα την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ιωάννινα

Στα Ιωάννινα περιοδεύει την Παρασκευή 18 Ιουνίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, στις 09:30 θα επισκεφθεί το χωριό Χρυσοβίτσα, όπου θα συναντηθεί με νέους, καλλιεργητές πατάτας στην περιοχή.

Στις 11:00 θα επισκεφθεί το κέντρο Έρευνας και Τεχνολογίας που έχει δημιουργήσει στα Ιωάννινα η γερμανική εταιρεία λογισμικού και κορυφαίος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης διασύνδεσης Team Viewer. Στις 12 θα επισκεφτεί το νέο Εμβολιαστικό Κέντρο και στις 12:30 την Περιφέρεια Ηπείρου.

Στις 2 θα αναχωρήσει από τα Ιωάννινα.

 

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς - κορωνοϊός: Νέα χαλάρωση των μέτρων και άνοιγμα δραστηριοτήτων (βίντεο)

Εκκλησία της Κρήτης: Αγωνία για τα προβλήματα από την περιπέτεια υγείας του Αρχιεπισκόπου