Ειδήσεις

Πολιτική

Ούτε νέα μέτρα, ούτε νέο μνημόνιο -υπό προϋποθέσεις- βλέπει η Μαρία Δαμανάκη

"Η Ευρώπη δεν έχω δει να πιέζει για νέα μέτρα. Επιμένει, όμως, στην εφαρμογή όσων έχουν συμφωνηθεί και συνυπογραφεί" δηλώνει στη εφημερίδα Real News η Ελληνίδα επίτροπος.

 

Η κ. Δαμανάκη, απαντώντας στην ερώτηση, τι πιθανότητες δίνει να αποφύγει η Ελλάδα νέο μνημόνιο, τονίζει: "Εφόσον κινηθεί με σταθερότητα και ταχύτητα, κυρίως στον τομέα των μεταρρυθμίσεων, δίνω σοβαρές πιθανότητες. Προϋπόθεση αποτελεί να καταφέρουμε να βγούμε με επιτυχία στις αγορές - έστω και μερικώς".

Πολιτική

Κορωνοϊός - ΚΙΝΑΛ για αριθμούς ΕΟΔΥ: Η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα και ψάχνει εξιλαστήριο θύμα

ΚΙΝΑΛ

Δριμύτατη κριτική εναντίον της κυβέρνησης μετά από σειρά δημοσιευμάτων στον κυριακάτικο Τύπο που αναφέρονται στο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων του κορωνοϊού από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ασκεί με σχόλιό του την Κυριακή το Κίνημα Αλλαγής.

Όπως αναφέρει το ΚΙΝ.ΑΛ., «από σημερινά δημοσιεύματα, φαίνεται ότι το Μαξίμου βρήκε τον ένοχο για την αποτυχία της Κυβέρνησης να περιορίσει την πανδημία. Δείχνει τον ΕΟΔΥ και κατ’ επέκταση το Υπουργείο Υγείας. Τα έκαναν δηλαδή θάλασσα με λάθη που κόστισαν ανθρώπινες ζωές και τώρα ψάχνουν το εξιλαστήριο θύμα».

Και συνεχίζει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής: «Αυτό είναι το επιτελικό κράτος της ΝΔ. Στην επιτυχία ζήτω ο Μητσοτάκης και στην αποτυχία φταίνε μόνο οι Υπουργοί και οι Διοικητές. Γιατί το Μαξίμου δεν ήξερε τίποτα! Ντροπή. Δεν έχουν το θάρρος ούτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όταν θα έρθει η ώρα όμως θα τους καταλογιστούν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορωνοϊός: Απάντηση ΕΟΔΥ σε δημοσιεύματα ως προς τον αριθμό των κρουσμάτων