Ειδήσεις

Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: τέλος οι απολύσεις ... μετά το 2014

Ο στόχος του πρώτου κύκλου κινητικότητας έχει ήδη επιτευχθεί τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ  και διευκρινίζοντας ότι για πρώτη φορά στο Δημόσιο γίνονται απολύσεις και δεν απέκλεισε νέες απολύσεις και μέσα στο 2014.

Ωστόσο ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν θα συμφωνήσει σε δεσμευτικό στόχο απολύσεων μετά το 2014.

 Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόλυσης όσων από τους 45.000 υπαλλήλους του δημοσίου που έχουν ελεγχθεί έχουν διοριστεί παράνομα .

Συγκεκριμένα είπε «τρεις νόμοι ψηφίστηκαν και οι τρεις είτε καταργούσαν οργανισμούς σφραγίδες, είτε δεν γινόταν καμία εξοικονόμηση κλίμακας, αυτό δεν έγινε ποτέ, για πρώτη φορά υπάρχει πραγματική εξοικονόμηση γιατί απομακρύνονται εργαζόμενοι, γύρω στα 200 άτομα, είναι σκληρό, το ξέρω, αλλά είναι αλήθεια αυτό που λέω».

Πολιτική

ΚΙΝΑΛ για Νέα Σμύρνη: Η αστυνομική βία παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις

ΚΙΝΑΛ

Για «εικόνες που σοκάρουν» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, σχετικά με το περιστατικό αστυνομικής βίας σε βάρος πολιτών στη Νέα Σμύρνη.

«Η αστυνομική βία στη χώρα μας παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις .Οι εικόνες της σημερινής επίθεσης της αστυνομίας κατά των νέων ανθρώπων στην Ν.Σμύρνη σοκάρουν. Δεν έτυχε ,είναι επιλογή της Κυβέρνησης και προσωπικά του κ Μητσοτακη .Όσο ο κόσμος τους γυρίζει την πλατη ,τόσο θα καταφεύγουν στην καταστολή».

Ειδήσεις σήμερα 

Γεννηματά: «Εμείς οι γυναίκες πρέπει να μπούμε μπροστά»

Νέα Σμύρνη: Χημικά στη συγκέντρωση κατοίκων μετά την ένταση με την αστυνομία

ΕΛ.ΑΣ. για Νέα Σμύρνη: "Η αστυνομία δέχθηκε απρόκλητη επίθεση" - Διατάχθηκε ΕΔΕ