Ειδήσεις

Πολιτική

Ας ελεγχθεί το πόθεν έσχες μου εκατό φορές, δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης

 «Είμαι απολύτως βέβαιος πως η υπόθεση Καρατζαφέρη είναι μια πολύ δυσάρεστη υπόθεση. Η πολιτική μπορεί να είναι πολύ βρώμικη και δεν χρειάζεται να την κάνουμε πιο βρώμικη», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή το δημοσίευμα της "Αυγής", που υπαινίσσεται ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση των εμβασμάτων εταιρειών όπλων στις off shore του Γιώργου Καρατζαφέρη.

«Να ελεγχθεί το πόθεν έσχες μου εκατό φορές! Να κάνει οποιαδήποτε αρχή, οποιοδήποτε ερώτημα σε οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα του πλανήτη - και αν το βρείτε, να με πάτε στο Σύνταγμα να με κατηγορήσετε. Το σημερινό του κου Σκουρλέτη, να ζητήσει να ελεγχθεί το πόθεν έσχες μου, ήταν πολύ μεγάλο φάουλ. Αν είχατε κάνει ένα ερώτημα στην Επιτροπή, "αν έχει ελεγχθεί το πόθεν έσχες μου", θα αρκούσε για να διευκρινιστεί" ανέφερε ο κος Γεωργιάδης.

 

 

Πολιτική

Κορωνοϊός - Κεραμέως: Μόνο 0,1% των σχολικών μονάδων έχει αναστείλει τη λειτουργία του

Κεραμεως Νίκη

Σχεδόν μηδενικός είναι ο αριθμός σχολικών μονάδων των οποίων έχει ανασταλεί η λειτουργία λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, σύμφωνα με τη Νίκη Κεραμέως.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η υπουργός Παιδείας υπογράμμισε ότι μόλις το 0,1% των σχολικών μονάδων έχει αναστείλει τη λειτουργία λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι αύριο, Δευτέρα, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα προσέλθουν στα σχολεία με την επίδειξη αρνητικού αποτελέσματος self test, υπογραμμίζοντας ότι από αυτή την εβδομάδα χρειάζεται η επίδειξη ενός και όχι δύο αρνητικών αυτοδιαγνωστικών τεστ ανά εβδομάδα.

Αναφορικά με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, η Νίκη Κεραμέως τόνισε ότι το ακριβές πρωτόκολλο που θα πρέπει να ακολουθηθεί σε περίπτωση ασθενείας με κορωνοϊό υποψηφίου, θα ανακοινωθεί μετά από ειδική σύσκεψη που θα γίνει με τους επιδημιολόγους. Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα χρόνια σε περίπτωση ασθένειας είθισται οι υποψήφιοι να εξετάζονται στις επαναληπτικές του Σεπτεμβρίου.

ειδησεις σημερα 

Χιλιάδες self test σήμερα για μαθητές και εργαζόμενους - Για ποιους είναι υποχρεωτικό

Τι ανοίγει αύριο - Ο οδικός χάρτης της επιστροφής στην κανονικότητα

"Άδειασε" η Αθήνα το Σαββατοκύριακο - Πάνω από 60.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια