Ειδήσεις

Παραπολιτικά

'Ρήγμα' στην ασφάλεια του Ολάντ λόγω των ... ροζ συναντήσεων

Δεν είναι τόσο άξιο λόγου το τι κάνει στην προσωπική του ζωή ίσως ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, όσο το πόσο εύκολο αποδείχτηκε να τον παρακολουθήσει κάποιος και να φωτογραφίσει τις ιδιωτικές του στιγμές. Σήμερα ο παπαράτσι του οποίου οι φωτογραφίες αποκάλυψαν μέρος της ερωτικής ζωής του Γάλλου προέδρου μίλησε σε γερμανικό ραδιόφωνο και εξήγησε πώς παρακολούθησε τον Ολάντ. Και το ενδιαφέρον στην ιστορία είναι -όπως ο ίδιος είπε- ότι ο πρόεδρος της Γαλλίας ρισκάρει θέματα ασφάλειας για να ξεκλέψει λίγες ώρες με την ερωμένη του. 

Ο Σεμπαστιάν Βαλιελά ανέφερε ότι η παρακολούθηση του Ολάντ ήταν εύκολο έργο και δεν τον ενόχλησε κανείς από την φρουρά του προέδρου. Εξήγησε ότι τραβούσε τις φωτογραφίες μέσα από ένα αυτοκίνητο και τόνισε ότι η ασφάλεια του προέδρου ήταν ελλιπής.

«Θα μπορούσα με άνεση να του κάνω κακό. Αυτό συμβαίνει διότι και ο ίδιος παίρνει ρίσκα για να συναντήσει την ερωμένη του» είπε ο Βαλιελά. Ο Γάλλος παπαράτσι δεν έχει αποκαλύψει την αμοιβή του για τις φωτογραφίες αλλά φημολογείται ότι πήρε 40.000 ευρώ. Ποσό που εύκολα θα ανοίξει την όρεξη πολλών να κυνηγούν διεθνώς πολιτικούς και όχι μόνο ....