Ειδήσεις

Παραπολιτικά

Ποια Ευγενία; Η "Κούλα" διεκδικεί τον 'Αδωνι!

Ο «μπουμπούκος» δεν υπάρχει πια, καθώς το νέο παρατσούκλι του Άδωνι Γεωργιάδη είναι... "τιγράκος"! Η έμπνευση δεν είναι της νομίμου συζύγου Ευγενίας Μανωλίδου, αλλά της... Κούλας!

Η διαδικτυακή "σύζυγος" του Αδώνιδος, κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία της Νταίζυ Ντακ, και με τον λογαριασμό "ax koula"!

Η συγκεκριμένη κυρία, αν πραγματικά είναι γυναίκα, είναι από τις πλέον πιστές followers του υπουργού Υγείας στο twitter, ο οποίος ως γνωστόν, απαντά σχεδόν σε όλους.

Η Κούλα υπερασπίζεται σθεναρά τον Υπουργό και παίρνει το μέρος του όταν δέχεται επιθέσεις, ενώ δε διστάζει να κάνει κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, να του σηκώνει ... παντόφλα όταν της αντιμιλά...

 

Gossip - LifeStyle

Ουγγαρέζος: "Δεν ξέρετε τι σημαίνει ο καρκίνος που εύχεστε"

Ουγγάρεζος

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Chris Σταμούλη, με τον πρώην παίκτη του Survivor να τον καλεί να του ζητήσει συγνώμη.

Ο παρουσιαστής απάντησε δημόσια καθώς μερικοί φαίνεται πως ξεπέρασαν τα όρια με τα σχόλια τους.

«Σας το λέω με πολλή αγάπη και αλήθεια, με δάκρυα στα μάτια: Δεν ξέρετε τι σημαίνει ο καρκίνος που εύχεστε και σας το εύχομαι να μην το μάθετε ποτέ, αδέλφια μου…», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Διαβάστε επίσης Άγριες Μέλισσες: Το μεγάλο φινάλε, οι 4 θάνατοι και ο τρίτος κύκλος