Ειδήσεις

Παραπολιτικά

Κρήτη

Ηράκλειο

'Ολο και στενεύει η οδός Ηρακλή... Ανησυχούν οι αρμόδιοι;

Αναγνώστης του ekriti.gr, εκφράζει τους φόβους του, από το συνεχές... "στένεμα" της οδού Ηρακλή στο Ηράκλειο, την ώρα που όπως σημειώνει, χωράει μετά βίας ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο. Η οδός όταν σημειώνεται δυνατή νεροποντή, μετατρέπεται σε ορμητικό ποτάμι...

Η επιστολή στο ekriti.gr:

"Η οδός Ηρακλή που ξεκινάει από το τέλος της οδού Χριστομιχάλη Ξυλούρη και ανηφορίζει με μεγάλη κλίση προς την υπηρεσία ΟΠΕΚΕΠΕ γίνεται ολοένα και στενότερη, αντί να διαπλατύνεται λόγω απότομης κλίσης! Ας μετρήσει κάποιος με κορδέλα το πλάτος από το τοιχίο του νέου εργοταξίου με τα γήπεδα ως το μαγαζί με τις μεταξοτυπίες, να αποδειχτούν τα γραφόμενα. Μόλις που χωράει ένα επαγγελματικό αμάξι!  

Το ίδιο και παραπάνω που χτίζεται άλλη μία και μπήκανε μέσα στην οδό 2μ χαλώντας την άσφαλτο.

'Οταν βρέχει, η Ηρακλή γίνεται ορμητικό ποτάμι και παρασύρει δεκάδες πέτρες.

Ξέχασαν τόσο γρήγορα το περιστατικό στην πρώτη οικοδομή όπως ανεβαίνουμε την Ηρακλή, όπου οικοδομικά υλικά έπεσαν πάνω σε σχολικό και από θαύμα δε θρηνήσαμε κάποιο παιδάκι; Ποιος μπορεί να απαντήσει;"

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο ΙΧ στο Γάζι

κλεμμένο ιχ

Να κάνει βόλτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη ένας άνδρας στο Γάζι, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στη Χερσόνησο και ο οποίος, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, εκατόν πενήντα τρία (153) δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτουμένη ιατρική συνταγή και χρεωστική κάρτα τράπεζας

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές στο Ηράκλειο αφαιρώντας τα παραπάνω αντικείμενα τα οποία  αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους και είχε χρησιμοποιήσει την αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα τράπεζας για αγορές  ύψους 70 ευρώ.   

Επίσης το ΙΧΕ αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

 

ESPA BANNER