Ειδήσεις

Παραπολιτικά

Κρήτη

Ηράκλειο

Αχ, βρε πτυχιούχε απ' το Ηράκλειο, τι σου 'μελλε να πάθεις!

Τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση πια στην Ελλάδα. Συμβαίνουν τόσα πολλά άλλωστε και μάλιστα ταυτόχρονα που δεν προλαβαίνω να ... εντυπωσιαστώ. Ούτε αυτό με εντυπωσιάζει αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Μαθαίνω ότι ένας λαμπρός επιστήμονας, εδώ στο Ηράκλειο, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει πράγματα και θαύματα, δεν μπορεί να βρει δουλειά πάνω στο αντικείμενο του και καταφεύγει ... στα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, κάνοντας αίτηση στο 5μηνο πρόγραμμα που είναι στη μόδα τον τελευταίο καιρό.

Πτυχία που διαθέτει; Ένα πτυχίο πανεπιστημίου εδώ στην Ελλάδα και δύο από την Αγγλία. Κι όμως, αδυνατεί να βρει δουλειά. Κι όχι μόνο δεν μπορεί να βρει πάνω στο αντικείμενο του, δεν μπορεί να βρει γενικά δουλειά. Ούτε κοντά  αλλά ούτε και μακριά από αυτό. Θα μου πείτε δεν είναι ο μόνος και "ωχ αδερφέ μου, δε βαριέσαι" και τόσα άλλα. Όχι, δεν είναι ο μόνος. Αυτός ο "ωχαδερφισμός" όμως θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει, γιατί τείνει να γίνει ενοχλητικός.

Γ.Π.

Κρήτη

Λασίθι

Λασίθι: Πρόλαβαν την πυρκαγιά στην Ανατολή Ιεράπετρας

Φωτιά - Πυροσβεστική

Η άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας πρόλαβε τα χειρότερα για τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής κοντά στην Ανατολή της Ιεράπετρας.

Η φωτιά, άγνωστο μέχρι στιγμής πως εκδηλώθηκε,έκαψε μικρή έκταση πριν την σβήσουν οι πυροσβέστες.Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη και γρήγορα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο πριν επεκταθεί ενώ βοήθησαν και οι άνεμοι που έπνεαν με μικρή ένταση.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - καύσωνας: "Έβρασε" με πάνω από 42 βαθμούς και καυτό αέρα το νησί - Κίνδυνος πυρκαγιάς

Ηράκλειο: Μεγάλη ταλαιπωρία - Παραλαβή αποσκευών στο αεροδρόμιο όσο και το...ταξίδι