Ειδήσεις

Οικονομία

Το λυκόσκυλο που θυσιάστηκε για τα αφεντικά του (βίντεο)

Η ιστορία του Νώε, του λυκόσκυλου από την Ατλάντα, που με αυτοθυσία έσωσε τη ζωή των αφεντικών του, όταν δέχτηκε πυροβολισμούς που στόχευαν στο αυτοκίνητό τους, συγκινεί και την πιο σκληρή… καρδιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν, ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε η οικογένεια άρχισε να λογομαχεί με τον οδηγό ενός άλλου οχήματος, ο οποίος στη συνέχεια έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους. Ο Νώε που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, παρά τον τραυματισμό του από τα πυρά, πήδηξε έξω από το αυτοκίνητο και κυνήγησε τον οδηγό που πυροβόλησε.

Το σκυλάκι υπέκυψε τελικά στα τραύματά του κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ενώ κανείς δεν τραυματίστηκε από την οικογένεια με τα τρία παιδιά.

Οικονομία

Χρηματιστήριο Αθηνών: Υποχώρηση στο επίπεδο των 790 μονάδων

Ρεκόρ 20ετίας κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αθηνών το 2019.jpg

Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη χρηματιστηριακή αγορά στη σημερινή συνεδρίαση, εν μέσω πτωτικού κλίματος και στις ευρωαγορές καθώς η επιδημιολογική κατάσταση στην Ευρώπη συνεχίζει να προκαλεί ανησυχία.

Ο Γενικός Δείκτης έκλεισε με απώλειες 0,49% στις 790,14 μονάδες. Ο τζίρος ανήλθε στα 66,5 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 32,3 εκατ. τεμάχια.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε στο -0,48% και στις 1.884,34 μονάδες, ενώ στο -0,16% και στις 1.093,37 μονάδες ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης.

Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε στο +0,29% και στις 477,46 μονάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποπληθωρισμός ρεκόρ το 2020

Μειωμένα ενοίκια: Αλλάζει ο τρόπος ελέγχου των δικαιούχων

Κ. Μίχαλος: Προεξόφληση επιταγών με την εγγύηση του Δημοσίου