Ειδήσεις

Ελλάδα

Χωρίς παγίδες τα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι στις πανελλαδικές

Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία για τους προετοιμασμένους ήταν τα θέματα της Χημείας (θετική κατεύθυνση), των Λατινικών (θεωρητική κατεύθυνση), της Ηλεκτρολογίας (τεχνολογική κατεύθυνση 1) και Πληροφορικής (τεχνολογική κατεύθυνση 2) στα οποία διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων. 

Στα Λατινικά φέτος οι υποψήφιοι κλήθηκαν να μεταφράσουν τρία κείμενα, αντί για δύο που καλούνταν να μεταφράσουν τις προηγούμενες χρονιές. Συνολικά, πάντως, τα θέματα ήταν ίδιας δυσκολίας με πέρυσι, γεγονός που σημαίνει ότι περίπου στα ίδια επίπεδα θα κινηθούν και οι επιδόσεις. Το 2013 το 38,97% των υποψηφίων είχε γράψει κάτω από τη βάση, το 24,31% από 10 εως 15 και το 36,69% από15 εως 20.

Ελλάδα

Έκτορας: Ο σκύλος που μαχαιρώθηκε τα κατάφερε και επέστρεψε ...σπίτι!

Νίκαια κακοποίηση σκύλου

Ο σκύλος που μαχαιρώθηκε και κακοποιήθηκε στη Νίκαια, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, τα κατάφερε και επιστρέφει στον ιδιοκτήτη του!

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ), Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο Έκτορας συνάντησε τον ιδιοκτήτη του και ξέσπασε σε κλάμματα.

Αν και δεν ήταν τσιπαρισμένος, σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Γουρδομιχάλης, όταν αντίκρισε το αφεντικό του κατάλαβαν όλοι ότι πρόκειται για τον κηδεμόνα του.