Ειδήσεις

Ελλάδα

Συγχαρητήρια Π. Παυλόπουλου σε Λευτέρη Πετρούνια

prokopis_paylopoylos.jpg

Τα συγχαρητήρια του στον Λευτέρη Πετρούνια, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους κατά τη διάρκεια των Ευρωπαϊκών Αγώνων στο Μπακού, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, με ανακοίνωση που εξέδωσε. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η νέα αυτή, κορυφαία, επιτυχία σας μέσα σε τρεις, μόλις, μήνες αφενός αποδεικνύει την, ήδη,  μεγάλη αθλητική σας προσφορά.  Και, αφετέρου, εγγυάται την βεβαιότητα για ένα ακόμη πιο λαμπρό αθλητικό μέλλον.  Κατά συνέπεια, αντί για τα συνήθη συγχαρητήρια -αυτονόητα βεβαίως- θέλω να επισημάνω ότι αποτελείτε πια αθλητικό κεφάλαιο για την Πατρίδα μας και υπόδειγμα πορείας για τους σημερινούς αλλά και τους μελλοντικούς συναθλητές σας».

Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ποινική δίωξη στους «Ελληνες αυτόχθονες ιθαγενείς» για διασπορά ψευδών ειδήσεων

έλληνες ιθαγενείς

Στην άσκηση ποινικής δίωξης για διασπορά ψευδών ειδήσεων και διέγερση σε ανυπακοή (πλημμελήματα) σε βάρος δυο προσώπων που φέρονται ως διαχειριστές της ιστοσελίδας «Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς», προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Η εν λόγω σελίδα εμφανίζεται να καλεί σε μη εφαρμογή των μέτρων που λαμβάνει η Πολιτεία για τη πρόληψη της μετάδοσης της πανδημίας για τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση ερευνήθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μετά την διαβίβαση σχετικής δικογραφίας από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Εξάλλου, η εισαγγελία Πρωτοδικών πρόσφατα είχε ασκήσει ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, ο οποίος φέρεται να δηλώνει αρνητής του κορωνοϊού αλλά και του εμβολίου ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τάσσεται και κατά της διασωλήνωσης των ασθενών, υποστηρίζοντας πως γίνονται χωρίς λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Μετέφεραν τον Μητροπολίτη από το Αγρίνιο σε ΜΕΘ και άφησαν 50χρονο εμβολιασμένο σε λίστα αναμονής

Κορωνοϊός - ΣτΕ: Συνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός – Απορρίφθηκαν όλες οι προσφυγές

 

ESPA BANNER