Ειδήσεις

Ελλάδα

Οι αγρότες συσκέπτονται και αποφασίζουν...

Στις γενικές συνελεύσεις που θα πραγματοποιηθούν στα μπλόκα, οι αγρότες θα αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους καθώς η συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών την Πέμπτη δεν έφερε τα επιθυμητά για τους αγρότες αποτελέσματα. Το απόγευμα συνεδριάζουν οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας ενώ σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες της Μαυροθάλασσας Σερρών, στον κόμβο των Κερδυλλίων στην Εγνατία οδό.

Ο Γιάννης Στουρνάρας -σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αγρότες μετά τη συνάντησή τους- απέκλεισε το ενδεχόμενο απόσυρσης του φορολογικού αλλά εμφανίστηκε διατεθειμένος να συζητήσει ζητήματα που σχετίζονται με τον αγροτικό τομέα καθώς επίσης να εξεταστούν φορολογικά μοντέλα που ακολουθούνται στην Ευρώπη.
 

 

Ελλάδα

Κορονοϊός - Χάρτης ECDC: Στο πορτοκαλί ολόκληρη η Ελλάδα

Χάρτης ECDC

Στο «πορτοκαλί» βρίσκεται ολόκληρη η χώρα, σε ό,τι αφορά την πανδημία του κορονοϊού, όπως αποδεικνύεται και από τους νέους χάρτες του ECDC. Σύμφωνα με τα δεδομένα, η χώρα μας παραμένει σε «πορτοκαλί» στο σύνολό της, στον συνδυαστικό χάρτη που αποτυπώνει τον αριθμό κρουσμάτων τεστ κορονοϊού και δείκτη θετικότητας τις δυο προηγούμενες εβδομάδες.

Την προηγούμενη εβδομάδα Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ιόνιο, Δωδεκάνησα και Κυκλάδες, ήταν στο «κόκκινο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - Κορωνοϊός: Ανακοινώθηκε επίσημα η άρση του μίνι - lockdown

Τιμητική πολιτογράφηση για την οικογένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο

ESPA BANNER