Ειδήσεις

Ελλάδα

Νέες προσλήψεις σε Αστυνομία, Στρατό, Λιμενικό, ΥΠΟΙΚ

Στη σύναψη 250 συμβάσεων έργου προχωρεί η Ελληνική Αστυνομία για τη στελέχωση των Διευθύνσεων Αλλοδαπών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Ροδόπη, Λέσβο, Σάμο, Χίο, Δωδεκάνησα και Αχαΐα.

Στο μεταξύ, τη δυνατότητα τριετούς επανακατάταξης στις Ειδικές Δυνάμεις του Στρατού Ξηράς ως ΟΒΑ έχουν 25 οπλίτες ή έφεδροι ηλικίας έως 25 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα απαιτούμενα προσόντα υποχρεούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους έως τις 27 Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ επιτρέπεται η παράταση της επανακατάταξής τους για διάστημα έως 10 έτη.

ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Δίμηνες συμβάσεις θα συνάψουν άμεσα οι δήμοι για την κάλυψη αναγκών την καλοκαιρινή περίοδο. Για την προκήρυξη των θέσεων δεν απαιτείται έγκριση ΑΣΕΠ

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ
Με γραπτή εξέταση και μόρια η κατάταξη 110 υπαξιωματικών

Διαγωνισμό κατάταξης 110 δόκιμων υπαξιωματικών προκήρυξε το υπουργείο Ναυτιλίας. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι έως 28 ετών (έως 32 αν πρόκειται για εν ενεργεία λιμενοφύλακες), να διαθέτουν πτυχίο, καλή γνώση μιας ξένης γλώσσας και ανάστημα τουλάχιστον 1,70 μ. (οι άντρες) και 1,60 μ. (οι γυναίκες).

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
81 νέες θέσεις εφοριακών με κριτήριο το μεταπτυχιακό

Ηλεκτρονικές αιτήσεις για 149 τελωνειακούς 
Ξεκίνησε χθες και θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο www.asep.gr για την προκήρυξη 2Κ/2014 που αφορά την πρόσληψη 149 ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ τελωνειακών.

Ελλάδα

Πέθανε βρέφος επτά ημερών...

μωρό βρέφος νεογέννητο

Βρέφος μόλις επτά ημερών ξεψύχησε στο Γενικό Νοσοκομείο στη Λάρισα. Ήδη δόθηκε εντολή για να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση για τα τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου του νεογνού.

Το άτυχο βρέφος γεννήθηκε μόλις πριν μία εβδομάδα στη Λάρισα, στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του onlarissa.gr, ο 33χρονος πατέρας του μωρού, υπήκοος Αλβανίας, περιέγραψε στους αστυνομικούς του ΑΤ Λάρισας ότι η 27χρονη σύζυγός του, αργά το απόγευμα της 10ης Σεπτεμβρί­ου, εισήχθη στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, προκειμένου να γεννήσει. Όντως, μετά από λίγη ώρα ήρθε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Η 27χρονη μητέρα παρέμεινε στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου μαζί με το βρέφος, το οποίο – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – πέθανε επτά ημέρες αργότερα, δηλαδή το απόγευμα της Παρασκευής, 17 Σεπτεμβρίου.

Το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας ενημερώθηκε από τη Μαιευτι­κή Κλινική το μεσημέρι της Δευτέρας, 20 του μηνός, ενώ στο πλαίσιο της προανάκρισης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου του νεογέννητου αγοριού.

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Γύρισε στο δωμάτιο και άρχισε να χτυπά τη σύντροφό του

Ηράκλειο: "Έσβησε" στην Εντατική ο οδοντίατρος

Σε σοκ το παιδί που ξέχασαν στο σχολικό

ESPA BANNER